COVID-19 retningslinjer / coronapas

Kære publikummer og gæster i Borgerforeningen Svendborg Teater

Vi er naturligvis meget opmærksomme på Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Når Borgerforeningen Svendborg Teater ikke er lukket pga. lockdown, tilpasser vi alle vores arrangementer, så det stadig er helt trygt at komme i huset som gæst, hvad enten det er i vores café, restaurant, konferencelokaler eller til koncert.

Når vi ikke er lukket pga. lockdown

  • Max 500 siddende med min. 2 kvm. pr. gæst.
  • Det er ikke tilladt at stå eller danse under koncerter.
  • Vores bar skal lukke kl. 22.00, men koncerterne kan sagtens vare længere.
  • Alle skal bære mundbind i publikumsområderne, når man står og går. Det gælder både publikum og medarbejdere.
  • Når man sidder på sin plads, er det tilladt at tage mundbind af.

Ansigtsmaske

Når du ankommer til Borgerforeningen eller Svendborg Teater, så skal du bære ansigtsmaske / mundbind, så længe du bevæger dig rundt i bygningerne.

Når du sidder ned i koncertsalene eller i café- og barområderne, så kan du tage din maske af. Skulle du ankomme uden en maske, så er det muligt at købe én i vores café.l.

Programændringer

Ved ændringer i vores program, opdaterer vi vores hjemmeside og Facebook hurtigst muligt. Alle billetkøbere får direkte besked gennem billetudbyderen via mail.

Koncerter og øvrige arrangementer

Myndighederne tillader i øjeblikket ikke, at vi afholder stående koncerter. Alle arrangementer bliver derfor afholdt for siddende publikummer.

Vi skal holde afstand – både i køen og i koncertsalene. Det betyder, at vi skal holde afstand i køen til toiletter, garderobe, bar og i køen ind til salene.

Det betyder ligeledes, at der i salen skal være ét tomt sæde mellem hver billetkøber eller publikumsgruppe, som i forvejen har tæt kontakt.

Vores personale vil være behjælpelige med anvisning af pladser. Publikum må kun forlade salen under showet, hvis de skal i baren eller på toilettet.

Der vil være håndsprit i rigelige mængder, og der vil være pile, skilte o.s.v., så vi kan være med til at sikre det bedst mulige publikums-flow igennem huset.

Husk at passe rigtig godt på hinanden og jer selv.
Vi ses til koncerterne.

Coronapas

I forbindelse med deltagelse i arrangementer i Borgerforeningen Svendborg Teater skal der forevises et gyldigt coronapas i indgangen.
Du kan anskaffe dit coronapas via appen MinSundhed.