3. oktober 2024
AKADEMIET 2024
3. oktober 2024
AKADEMIET 2024
Teatersalen
torsdag
den 3. oktober 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 360 kr

Info

Som et andet fakultet af professorer og elever ud i musikalitet og performance, drager AKADEMIET i efteråret 2024 på sin første indendørs tour på de store danske spillesteder. På holdet sesprominente artister som Knud Møller, Alex Nyborg Madsen, Ester Brohus, Ivan Pedersen, Nikolaj Christensen & Rie Rasmussen, som bakkes solidt op af et velspillende band.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om AKADEMIET 2024
“Et Akademi er en //:institution eller sammenslutning der består af videnskabsfolk, kunstnere eller forfattere,hvor der undervises i bestemte videnskabelige eller kunstneriske discipliner”//Den Danske Ordbog.

Som et andet fakultet af professorer og elever ud i musikalitet og performance, drager AKADEMIET i efteråret 2024 på sin første indendørs tour på de store danske spillesteder. På holdet sesprominente artister som Knud Møller, Alex Nyborg Madsen, Ester Brohus, Ivan Pedersen, Nikolaj Christensen & Rie Rasmussen, som bakkes solidt op af et velspillende band. Det ligger ligesom i bandnavnet“AKADEMIET”, at der skal undervises lidt. Ikke på den gammeldags måde med kæft, trit og retning, men mere på den kærlige og omfavnende måde. Der undervises i fagene musikhistorie, musikudførelse og omvendt smagsdommeri.

Fælles for alle Akademiets medlemmer er, at de har en mere eller mindre åbenlys forkærlighed for americana, roots og country musik. Derfor bliver det i efteråret 2024 muligt at opleve nogle af disse artisters store hits, glemte sange og nye klassikere tilført både mandolin, “rooty” feeling og kæmpekor. Sidst men ikke mindst vil hele koncerten blive afviklet med alle mand på scenen samtidigt. 

Alt denne dag vil være håndspillet og mundsunget. Akademiets mere end 300 års sammenlagte erfaring på livescenen, og deres enorme mængde priser og statuetter, afkræver en vis form for respekt, men vigtigst af alt skal vi huske på, at det hele bare er for sjov.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg