17. november 2023
Alex Vargas
17. november 2023
Alex Vargas
Guldsalen
fredag
den 17. november 2023
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 345 kr

Info

Stå koncert
Bemandede garderober for 20kr
Kørestolsplads og ledsager billetter kan købes ved at ringe til BFST på 62222321

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Udsolgt
Om Alex Vargas
Røde lamper landet over, en travl sommer på landets festivaler og ny musik Det har været overskrifterne for stortalentet Alex Vargas i 2022. Næste år udsender han albummet BIG BIG MACHINE – og tager igen den store stemme med ud på landets spillesteder.

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den
anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som ÅretsDanske Sanger ved Danish Music Awards.

Tidligere i år kunne der så igen meldes røde lamper over hele landet, da Vargas turnerede Danmark rundt i foråret
– og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme.

Undervejs er der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet ’Yougazer’, den energiske ’Mama, I’ve Been Dying’ og netop udsendte ’Pages’. Al sammen nye toner fra Vargas, som til marts 2023 udsender albummet, BIG BIG MACHINE.

Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk – dog stadig drevet af Vargas’ imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk op indspilningsprocessen, fortæller Vargas:
Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse.

Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han til efteråret 2023 rejser landet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE.

Præsenteres af

Danhostel Svendborg

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet