3. marts 2023
Bakkesangerinderne – Bakkens Hvile
3. marts 2023
Bakkesangerinderne – Bakkens Hvile
Teatersalen
fredag
den 3. marts 2023
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Ingen overtøj i salen – fuldt bemandende garderober
Kørestols og ledsager plads kan købes hos BFST på 62222321

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Bakkesangerinderne – Bakkens Hvile
Vi kan love dig, at skoven skælver ved synet af os bakkesangerinder. I snart 150 år har vi forfinet sang og satire om stort og småt til vores gæster under bøgene ved Klampenborg 
Sandt at sige, Bakkens Hvile er en tidslomme. Alligevel er det som om ustyrlige kvinder i skørter og fjer aldrig helt går af mode. Godt det samme, for nok er vores former afrundet nedad, men munden er spids og tungen hvas. 
Hverken Trump eller tosomhedens eviggrønne trakasserier kan vide sig sikre i vores selskab. 

 Bakkens Hvile er navnet på bygningen, der danner rammen om Bakkesangerindernes scene. Bakkesangerinderne er sammen med deres pianist Kenneth Sichlau uløseligt forbundet med Dyrehavsbakken, men den stolte tradition startede helt tilbage i starten af 1800-tallet på så fine steder som d’Angleterre og Det Kongelige Teater. Deres sange spænder således fra gamle sonetter fra tidernes morgen til politikernes seneste tweets. 

Nu kan pigerne skønsang og syngende samfundssatire så opleves i Svendborg. Ikke to shows er ens, men alt kan grines af i Bakkens Hvile, så ingen kan vide sig sikre, når Dot Wessmann, Tina Grunwald, Ann Farholt og Sus Mathiasen betræder de skrå brædder. 

Varighed 2½ time inkl. pause 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media