21. november 2024
Bal i Guldsalen
21. november 2024
Bal i Guldsalen
Guldsalen
torsdag
den 21. november 2024
Døre kl. 18.30
Showstart kl. 19.30

Entré ekskl. gebyr

Pris inkl en genstand i baren 150 kr

Info

Billetten er inkl en genstand i baren

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Bal i Guldsalen
Dansebal i Guldsalen

Kom og oplev en aften fyldt med glitrende 20’er glamour og fortryllende dansejazz, når Borgerforeningen Svendborg Teater åbner dørene til et uforglemmeligt dansebal! 

Denne aften vil være en hyldest til en æra af æstetik, dans og raffinement, hvor The Swinging Allstars vil skabe den perfekte soundtrack til en aften med swingende rytmer og sjove trin. 
Tag med på en tidsrejse tilbage til de brølende 20’ere, hvor jazzmusikken fyldte dansegulvene, og charmen var i højsædet. På denne særlige aften vil du opleve en atmosfære af ren glæde og elegance, mens du svinger dig rundt på dansegulvet til tonerne fra The Swinging Allstars’ livlige musik som med deres helt specielle spillestil og sound, genkalder lydbilledet fra de store dansehaller hvor lindy-hopperne forvandlede dansegulvet til en fest. 

Forestil dig at sidde ved caféborde, omgivet af venner og bekendte, og nyde en stemning af ren hygge og fest. Vores dansebal i Borgerforeningen vil være det perfekte sted at opleve denne stemning og skabe minder for livet.
Med deres skarpe jakkesæt, eksplosive energi og en intens passion for autentisk swing-ærajazz, vil disse ‘Cats’ helt sikkert få dig til at hoppe af glæde! Så tag din bedste flapperkjole eller dit skarpeste jakkesæt på, og gør dig klar til at danse hele natten væk! Vi lover en aften, hvor tiden står stille, og glæden ved musik, dans og godt selskab fylder luften.
Orkesterets repertoire er håndplukket fra de store mestre som fx Glen Miller, Benny Goodman, Harry James, Tommy Dorsey, Woddy Herman, Django Reinhardt og mange flere.
Billetter til dette eksklusive dansebal er begrænsede, så sørg for at sikre din plads i god tid. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg