26. marts 2023
BALLET GALLA 2023
26. marts 2023
BALLET GALLA 2023
Teatersalen
søndag
den 26. marts 2023
Døre kl. 15.00
Showstart kl. 16.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Billetten inkl. også et glas champagne
Kørestols plads skal købes hos BFST på telefon 62222321
Ingen overtøj i salen – bemandende garderober 20kr. 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om BALLET GALLA 2023
BALLET GALLA 2023

Billetkøb inkludere et glas champagne.
Borgerforeningen Svendborg Teater præsenterer med stolthed Ballet Galla. En unik balletforestilling, der kommer til Svendborg Teater med et specielt sammensat program af kendte balletstykker fremført af internationale dansere fra Tivoli Balletteater.
 En helt enestående oplevelse i Svendborg, med et begrænset antal billetter til salg.

Aftenen byder blandt andet på: Den berømte Blomstervals fra balletten Tornerose med musik af Tjajkovskij, en lyrisk solo fra Fokines berømte ballet Les Sylphides, hvor ballerinaen ledsages af en violinist på scenen. Til Massenets smukke balletmusik Medtition fra operaen Thaïs mødes et elegant par i berusende dans. De efterfølges af en af verdens mest berømte klassiske pas de deuxer nemlig August Bournonvilles Blomsterfesten i Genzano. Første del slutter af med en overdådig ballet udgave af “Your Song” fra musicalfilmen Moulin Rouge.

Anden del byder på den prisvindende koreografi Meet Cute af Robert Thomsen, som selv danser stykket. Den er skabt til fransk musette musik, der fremføres live på scenen. Aftenen byder ligeledes på et nummer fra balletten “Tivoli Drømme” og der bliver skabt en hel ny ballet til aftene “Svendborg Melodier” med musik af den lokale komponist Kirsten Lockhardt, et forarbejde til en hel ballet med lokal komponeret musik.

Inden den store finale til Lumbyes Champagnegallop  – får vi en stor klassisk Pas De Deux fra Svanesøen med musik af Tjajkovskij.

Gå ikke glip af denne “once-in-life-time” oplevelse i Svendborg Teater.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet