20. september 2024
Barselona
20. september 2024
Barselona
Guldsalen
fredag
den 20. september 2024
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Kørestols og ledsager plads kan købes  6222 2321
1x 90 min

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Barselona
Barselona spillesteds turné 2024. Barselona synes at have været på landkortet længe. Når man debuterer som 16-årig og derefter udgiver musik med en uovertruffen højfrekvens og en nærmest konstantturnéaktivitet, ja, så giver det genlyd i musiklandet. Læg dertil en ulidelig lang pandemi, ja, så fremstår man måske gammel-i-gårde. 

Faktum er, at Rud og Rasmus kun er henholdsvis 23 og 24 år gamle. Trods den unge alder udgav de i september deres fjerde album,’ Væbnet Hjerte’. Det nye album modtog en sand stjerne regn fra anmelderkorpset, hvor albummet blev beskrevet som et ”generations portræt” samt ” bandets til dato bedste ” og ”mest helstøbte album”. 

De flotte anmeldelser er ingen overdrivelse og velsagtens en ny-klassiker. På den efterfølgende albumturné rundt i landet i 2023 modtog bandet også flotteanmeldelser, hvor Sound venue bl.a. skrev ”Rud Aslak er født til at være frontmand for sin generations største rockband. ”Live leverer Barselona en rockkoncert der favner bredt og rummer det meste; lige fra store omkvæd, bastunge beats, soloer og fart på, ned til inderlige klaverballader og fælles sang. 

Barselona har lige siden deres begyndelse elsket at komme rundt i hele landet og ståansigt til ansigt med deres publikum. Netop derfor er det med stor glæde for bandet at de på denne turné besøger byer og spillesteder de aldrig har besøgt før.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg