26. november 2023
Basic Big Band
26. november 2023
Basic Big Band
Guldsalen
søndag
den 26. november 2023
Døre kl. 14.00
Showstart kl. 15.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 230 kr

Info

Arrangement er støttet af Spar Nord Fonden og Musikudvalget Svendborg

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Basic Big Band - støttet af Spar Nord Fonden og Musikudvalget Svendborg
Om Basic Big Band
Magi over Øhavet er et samarbejde mellem Sydfyns jazzorkester Basic Big Band, og 2 af Danmarks helt store musikikoner, bassisten Bo Stief og guitaristen Poul Halberg. 
Ved koncerten opføres en suite komponeret af Bo Stief, som er en hyldest til Det Fynske Øhav, og ved samme koncert spilles arrangementer af Poul Halbergs største hits arrangeret af Jesper Riis. 
 
Basic Bigband er et bigband med Sydfynske og Langelandske rødder, der lige har fejret sit 30-års jubilæum. Det er en blanding af unge talenter og rutinerede ældre musikere. Orkesteret, der i dag ledes af Jesper Vognsgaard, har en lang tradition for at være rugekasse for unge talentfulde musikere, og en lang række markante jazzmusikere har startet deres karriere i Basic Bigband. Ligeledes blev Basic Bigband danmarksmestre for amatørbigbands i 2010. 
Basic Bigband har gennem årene samarbejdet med nogle de bedste danske jazzmusikere og arrangører, men det er første gang, der skrives original musik direkte til orkesteret.
 
Bassisten Bo Stief har i årtier været en fast del af det danske jazz- og musikmiljø, ligesom Poul Halberg er en af de mest rutinerede musikere i Danmark, og manden bag en lang række hits.
 
Magi over Øhavet komponeres, udvikles og øves henover sommeren og efteråret 2023, og munder ud i en koncertrække ind i 2024.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet