Byg & Leg
15. oktober 2024
Byg & Leg
Guldsalen
14. Oktober. 2024 – 15. Oktober. 2024
oktober 2024
MTiOToFLS
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Showstart: 16.00
Dørene åbner: 10.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 50 kr

Info

Børn under 2 år er gratis
Ingen medbragt mad eller drikkelse er tilladt
Gratis garderobe

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Byg & Leg
Borgerforeningen Svendborg Teater vender tilbage med et brag af den populære efterårsbegivenhed Byg og Leg. Vi åbner huset op for LEGO-entusiaster, familier og andre interesserede. To dage med massevis af LEGO-sjov i efterårsferien – den 14. & 15. oktober 2024 – vilde LEGO-byggerier, udstillinger og mulighed for byg og leg i timevis.

Efter den store succes de sidste to år, er vi klar med et nyt spændende program, nye udstillinger, børneshow samt tonsvis af LEGO klodser og konkurrencer.

Borgerforeningen Svendborg Teater bliver i to dage i efterårsferien 2024 transformeret til et LEGO-univers, hvor salene er fyldt med masser af LEGO klodser, store, flotte nye udstillinger bygget af LEGO entusiaster, bl.a. deltagere fra LEGO Masters. Der vil være konkurrencer og mulighed for at bygge dit eget mesterværk! 

Der vil i år være et børneshow i teater, som kan opleves i teatersalen begge dage kl. 13.00.  
Showet er for de 3-8-årige og er et show med stor lyd, masser af dinobamser, dukker, banjo, guitar, rockguitar, trommer, kontrabas, Keyboard, Harmonika, sæbeboblemaskine, røgmaskine, tidsmaskine og naturligvis med mulighed for at hilse på Beat & BrøL bagefter.  

Det bliver et hus fuld af liv. Dørene åbner kl. 10 og arrangementet løber til kl. 16.00. Kom når det passer dig, men vi opfordrer til at I spreder jer ud på hele dagen for at undgå kø. Cafeen er åben i hele tidsrummet, hvor man kan tilkøbe mad og drikkelse og hygge sig.
Sydbank Fonden er igen sponsor på arrangementet og det er vi enormt glade for. Borgerforeningen Svendborg Teater har ligeledes indgået et samarbejde med Kids Coolshop i Svendborg og Byggepladen – Danmarks LEGO® Entusiastforening. 

Udover at børn og barnlige sjæle har mulighed for at lege med klodser vil Byggepladen sørge for at huset rummer store flotte, spektakulære og fantastiske udstillinger bygget af LEGO klodser. Udstillinger man kan stå og fordybe sig i og blive fascineret af og eventuelt få inspiration fra, inden man selv begynder at bygge løs. Der vil være spændende præmier og konkurrencer undervejs. 
Man skal dog være hurtig, da der ikke er ubegrænset plads. Vi er gået udsolgt begge år. 

Billetterne kan købes via www.bfst.dk. 
Børn under 2 år er gratis.  
Man kan også følge med på Borgerforeningen Svendborg Teaters Facebook og Instagram og på vores hjemmeside, her vil der løbende komme opdateringer.

Præsenteres af

Sydbank

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg