15. oktober 2022
Classic artists
15. oktober 2022
Classic artists
Teatersalen
lørdag
den 15. oktober 2022
Døre kl. 19.30
Showstart kl. 20.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 350 kr

Info

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Classic artists
Beatles, Rolling Stones , Cream, Moody Blues og the Who. 

I midten af tresserne indtog engelske grupper musikscenen i Europa og USA i et sådant omfang at fænomenet blev kaldt The British Invasion. The Beatles og The Rolling Stones var fortropperne, men andre grupper kom hurtigt efter, og var med til at definere en helt ny musikalsk tidsalder. Det er disse grupper der er temaet for denne koncert.

The British Invasion er endnu en Classic Artists koncert, som denne gang har Bjørn Fjæstad, Poul Halberg, Søren Sko og Dicte som solister, og de bakkes op af et suverænt band, under ledelse af kapelmester Kennet Lauridsen. 
Denne fantastiske konstellation hylder de bands der tilbage i tresserne forandrede musikken for altid. Som i alle Classic Artists koncerter spilles der ikke bare kopier af de oprindelige versioner, men nutidige personlige fortolkninger af dygtige solister. Holdet af musikere spiller til dagligt med toppen inden for dansk rock og pop. 

Musikken i The British Invasion var præget af flere stilarter. Det karakteristiske Merseybeat opstod i og omkring Liverpool, med grupper som The Beatles, Gerry and The Pacemakers med flere. Musikken var melodisk, hvor tonerne eksempelvis var mere rå hos grupperne fra London området, som The Rolling Stones, The Animals med flere.
I mellem disse poler opstod en rigdom af grupper som, hver på deres måde, fandt en niche og opfyldte et behov hos tressernes ungdom.

Bandet er: 
Kennet Lauridsen (kapelmester, guitar, kor)
Søren Møller (keyboards)
Troels Skjærbæk (bas)
Adam Winberg (trommer)
Silje Holtan (perc. kor, keys)

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media