11. januar 2024
Cohen – En hyldest koncert
11. januar 2024
Cohen – En hyldest koncert
Guldsalen
torsdag
den 11. januar 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Cohen – En hyldest koncert
I 2024 ville Leonard Cohen være fyldt 90 år og det skal selvfølgelig fejres af landets bedste Cohen-hold. Sidst bandet var på tour var der udsolgte huse overalt og det blev til en lang række af smukke aftener, hvor bandets helt unikke kemi og publikums begejstring smeltede sammen til en højere enhed. 
”Cohen – En Hyldestkoncert” er nu klar til en ny tour rundt på landets kulturhuse og spillesteder med et nyt og opdateret show – men selvfølgelig stadig med plads til udødelige klassikere som ”Hallelujah”, ”Suzanne”, ”Dance Me To The End Of Love”, ”Bird On A Wire” m.fl.
D. 21. Februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden og det stod hurtigt klart at det her skulle være mere end bare en engangsforestilling. Der var magi i de gamle sange og i mødet mellem band og publikum.
Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.
Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.
Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog 
Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren. 
Solister: 
Steen Jørgensen 
Claus Hempler
Signe Svendsen 
Bjørn Fjæstad 
Mike Andersen
Sara Indrio 
 
Bandet: 
Palle Hjorth – Keyboards 
Lars Skjærbæk – Guitar, kor 
Mads Andersen – Trommer 
Troels Skjærbæk – Bas, kor 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet