17. marts 2023
Esben Just Solo
17. marts 2023
Esben Just Solo
Guldsalen
fredag
den 17. marts 2023
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Siddende koncert
Ingen overtøj i salen – garderobe 20kr. 

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Esben Just Solo
Kom med, når Esben Just selv antænder klaveret og sparker op sparet energi og løssluppenhed fra flere års corona-kaos direkte i hovedet på sit forsvarsløse publikum med ”JUST ON FIRE”.

Sammen med Esben veksler vi selv medlidenheden, navlepilleriet og narcissistisk adfærd tillid i håret-og resten i klaveret. Esben lover at givende rytmiske boller et solidt sparkog få os sikkertop på hesten igen, som verden så ud, dengang den eneste Corona vi kendte til, var noget gyldenbrunt væske fra Mexico med 4,5% alkohol.

Oplev Esben sætte ild til alle de dårlige minder, og lad varmen fra netop disse flammer, give dig røde kinder af begejstring og for nyet energi.
” Come on baby, let it burn!”. Gennem det rockede og dét, der swinger, lægger Esben Justs nye solo showvægt på det umiddelbare og giver publikum lyst til at lade paraderne falde, klappe i takt og synge med på hvad der byder sig.

”Just On Fire” smages desuden til med Esbens utæmmelige lyst til at underholde under mottoet: Lad aldrig sandheden stå i vejen for en god historie! Så belav dig på skarpe observationer fra hverdagen, saftige fortællinger fra landevejen-alt sammengarneret medflødeskum og en lille skarp i kaffen. Intet emne er for småt til ikke at blive blæst ud af proportioner. Intet menneske er for stort til ikke at blive gjort grin med. Hånden på hjertet, savner du også gnisterne fra musikken, der sætterdig ON FIRE?

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media