13. november 2021
Folkeklubben
13. november 2021
Folkeklubben
Få billetter
Teatersalen
lørdag
den 13. november 2021
Dør kl. 18.00
Showstart kl. 18.30

Entré ekskl. gebyr

A 375 kr
B 345 kr
C 345 kr

Info

Nummererede siddepladser

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Folkeklubben
Folkeklubben udsender 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark.

Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncert-pause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden om-fangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ul-rich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn Af Den Tabte Tid
At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede bille-der.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 9 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i starten af det nye år. For netop det er Folkeklubbens DNA, og såle-des synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft:
”Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være.”

Børn af den tabte tid – nyt album ude
Der er tikket et par 4-stjernede anmeldelser ind fra
**** GAFFA: gaffa.dk/anmeldelse/145543/poetisk-popmusik-til-tiden

“Folkeklubben er stadig et af landets mest begavede og poetiske poporkestre her på deres femte album.”

**** Politiken (indtil videre kun papirudgaven)

“Folkeklubben er blevet voksne. De har panoreret linsen indad, og det klæder dem virkelig godt.”

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media