10. december 2021
Fritidsteaterets julecabaret
10. december 2021
Fritidsteaterets julecabaret
Teatersalen
fredag
den 10. december 2021
Dør kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

A 100 kr
B 90 kr
C 80 kr

Info

Nummererede pladser

Ingen overtøj i salen – garderobe 20 kr.

Arrangør
Svendborg Fritidsteater
Om Fritidsteaterets julecabaret
100 GRAM JULEKNAS (Familieblandingen)

I et nyt kabaret-eventyr med seksten sange, kendte som nye julesange, følger vi to familier.

Familien Nissen bor i øhavet ved LILLEBY på den lille ø TÅRNØ. De bor i et fyrtårn og eneste forbindelse til øen er en smakkejolle. Bedstemor Paprika, forældre og børn lever et liv, med hjemmeundervisning , nærvær og traditioner uden mobiler og skærme. Bedstemor Paprika har endda et eventyrligt skrøne-skab, hvor folk og figurer fra eventyr og fortid lever.

Anderledes er der i den fortravlede LILLEBY, hvor selv gode eventyr og historier slettes efter et døgn. Her bor den fortravlede borgmester, hans kone, bedstefar Mester Senior og børn. Nissen og Borg Mester var engang hinandens bedste venner, men livets forskellige holdninger skilte dem. Og pludselig måtte Paprika og Mester Senior, begge enlige, ikke få hinanden. Det kunne være så godt, men nu blev det i stedet skidt.

Det er juleaften og presset af koner og børn, mødes Hr. Nissen og Hr. Borgmester modvilligt i en butik med ens julemandstøj. Ved et tilfælde eller julens magi kommer de to til at opleve den andens jul. Julens ægte budskab, forståelse for andre kulturer kommer i spil.

Svendborg får for første gang en jule-familie-kabaret med musik komponist og sangskriver Kirsten Lockhart. Tekst, Idé, instruktion: Marianne Kjær. Asbjørn Kamban Kabaret Orkester med Asbjørn Kamban, Jon Bjarnason og Emil Matheasen spiller. På scenen: Merete Beltoft, Allan Kirkebæk Jensen, Clemens William Fischer, Bettina Vandsø Hanson, Line Lindorf Christensen , Lars Bo Jensen sammen med børn og voksne fra Svendborg FritidsTeaters juleensemble.

På Svendborg Teater: Torsdag 9. december og Fredag 10. december, begge dage kl 19
Lørdag 11. december  kl. 14 og 17.
Søndag 12. december kl. 14 .
BILLETTER TIL FORESTILLINGEN: BILLET.DK( priser: kr. 100, 90 og 80 plus gebyr)
Det vil være muligt at spise før de to aftenforestillinger På Café Kok i Borgerforeningen. Fra kl. 17 serveres Jule-Kabaret-platten – pris: 165 kr. Bestilles direkte hos cafeen: tlf:63210412.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media