13. marts 2024
Jacob Dinesen ’One Step at a Time’ album event
13. marts 2024
Jacob Dinesen ’One Step at a Time’ album event
Black Box
onsdag
den 13. marts 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 270 kr

Info

8. marts udgiver Jacob Dinesen nyt album. I den forbindelse indtager Jacob Dinesen en stribe mindre og nærværende rum i hele Danmark, inviterer publikum indenfor til en snak om albummet og tilbyder en unik oplevelse i selskab med ham og hans musik. 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

United Records
Om Jacob Dinesen ’One Step at a Time’ album event
Titlen på Jacob Dinesens nye album er på den ene side fortællingen om en 28-årig rock-komet, der mod alle odds blev et af de største fænomener på den danske musikscene i nyere tid. 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og endeløse udsolgte turnéer senere, er ’One Step at a Time’ på den anden side også historien om et ungt menneske med et fornyet livssyn, om en musiker, der er klar til at ryste folks opfattelse af, hvem han er, og hvad han står for, gennem nye melodier og ord fra en sangskriver, der kun lige er kommet i gang!
 
Der gemmer sig mange historier, inspirationer og overvejelser bag sangene på det nye album. I en ambition om at folde historierne bedst muligt ud for fans og musikinteresserede inviterer Jacob Dinesen indenfor til en række nærværende og modererede release events – hvor albummet afspilles, vendes og drejes i ord og de nye sange afprøves af Jacob selv, helt nærværende på guitar. 
 
Det er en stor begivenhed, at Jacob Dinesen udgiver album og derfor tager vi denne fejring rundt i hele landet. Syv fejringer på Jylland, Fyn og Sjælland skal sende det nye album godt afsted. 
 
’One Step at a Time’ udkommer lige op til, at Jacob indtager en lang række store spillesteder på sin udsolgte forårstour. Med disse album events får Jacob Dinesen en mulighed for at se sit publikum i øjnene og indgå i en meget direkte dialog om det, det hele drejer sig om, nemlig musikken i en anden type nærvær, som er helt ulig de store scener, Jacob normalt indtager. 
 
Billetprisen inkluderer et eksemplar af ”One Step at a Time” på enten CD eller LP, som man får til arrangementet. 
Billetprisen er 270 kr. excl. gebyr.
 
Velkommen til 
Jacob Dinesen ’One Step at a Time’ album events. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg