9. november 2024
Jakob Trane
9. november 2024
Jakob Trane
Guldsalen
lørdag
den 9. november 2024
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 245 kr

Info

Siddepladser i Guldsalen
Bemandede garderober 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Tajmer
Om Jakob Trane
Med Jakob Thranes nye comedyshow Sart, giver han publikum rig mulighed for at grine af det postmoderne menneske, og den verden vi lever i, for er vi alle blevet for sarte? Svaret er nok ja, men gør det noget?

Jakob sætter spørgsmålstegn ved de små ting i hverdagen, og alle de mange situationer hvor han selv kommer til kort. Om Jakob spiller uvidende for grin, eller om han i virkeligheden bare er ret dum, må være op til fri fortolkning.

“Jeg er fyldt 30 år, og står nu ved en skillevej, hvor jeg enten kan lære af mine fejl, eller bare fortsætte ufortrødent med lukkede øjne resten af livet”, siger Jakob selv om det der bliver hans tredje onemanshow, og fortsætter: “Showet bli’r uden tvivl det bedste, der nogensinde er kommet ud af min mund, bortset fra dengang jeg kastede jomfruhummere op.”

Med sit nye show udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, men er samtidig pinligt bevidst om, at hver gang han peger på andre, er der tre fingre der peger tilbage på ham selv, og en tommelfinger der peger på en der står lidt ude i siden.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg