25. november 2022
JENS LYSDAL – EFTERÅRSTUR 2022
25. november 2022
JENS LYSDAL – EFTERÅRSTUR 2022
Guldsalen
fredag
den 25. november 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Koncerterne er fyldt med skæve indfald og god, humoristisk kontakt med publikum. 

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om JENS LYSDAL – EFTERÅRSTUR 2022
Siden hans debutalbum ”A matter of time” (”Et af nyere dansk pophistories mest helstøbte værker”), har sangeren, komponisten og guitaristen Jens Lysdal væltet sig i overvældende anmeldelser både hjemme og ude, og fået sin musik nomineret i tre lande (bl.a. en US Grammy). Han er blevet kaldt en af skandinaviens bedste guitarister, har turneret i USA, Tyskland, Holland, Canada, Kina og en lang række andre lande, indspillet med nogle af klodens bedste musikere og senest fået fire melodier i højskolesangbogen.
 
Så det er en spillemand, og en sangskriver med en sjældent stor og varieret musikalsk og oplevelsesmæssig rygsæk, der nu udgiver sit første og
meget personlige fuldlængde album på dansk – og som sædvanlig  med musikere fra øverste hylde.
 
Samme hyldeplacering har de folk han tager med sig live. Og det er som altid spillemænd der har niveau til at forvalte den musikalske frihed, der altid er til stede når Lysdal spiller sine sange live: ”Musik skal skabes i nu’et, for de mennesker der er der i aften”
 
Koncerterne er fyldt med skæve indfald og god, humoristisk kontakt med publikum. Og fordi Lysdal altid er så meget personligt til stede, bliver koncerterne ofte – udover det musikalske – ofte både en social og sanselig oplevelse, hvor nærværet og fællesskabet er det man tager med sig hjem.
 
 
 
ANMELDELSER
 
 
”Et virtuost og sammenspillet band der bare ikke kunne undertrykke spilleglæde, overskud  og legesyge, en række magiske musikalske passager hvor bandet nærmest forvandlede sig til én organisme” – Live-anmeldelse i GAFFA

 
 
“Virtuos guitarist, vedkommende sangskriver, Knopfler elegance, 
vibrerende á la Tom Waits” – Jyllands Posten 
 
“Et melodisk mirakel. Indfølt, stilfuldt og superprofessionelt” – Information
 
 
 
“Stilrent og elegant ikke ulig en Paul Simon eller Sting på måneskinsarbejde” – Berlingske
 
”Den næste sang er inspireret af Jens Lysdal. Kender 
I ham ikke?! Har I ikke Google herovre?” Allan Olsen

”I’m proud to be a part of this album” Greg Leisz (Joni Mitchell, John Mayer, Eric Clapton)

”Det helt afgørende er den stærke integritet, der kommer til udtryk i Lysdals fremtræden. Der er en kerne i Lysdal’s musik som er markant til stede i alt hvad han foretager sig” – Politiken

 
“Lysdal er i en klasse for sig i Danmark. Få har som han kunnet suge den amerikanske singer-songwriter tradition ind, blande den med begavede tekster og noget skandinavisk melankoli og så alligevel udstyre musikken med en identitet” (Live-anmeldelse i Jazz-special)
 
“En respektindgydende besætning og et kantet, solidt, gennemført folk- og
countryalbum” – GAFFA
 
“Jens Lysdal’s CD emmer af engagement og musikalitet”– Jyllandsposten
 
“Dette kunne blive Lysdal’s internationale gennembrud. For det er
 intet mindre end et pragt-album. Lysdal er først og fremmest en vanvittigt god
 guitarist – han hører til blandt de ti bedste i Skandinavien”.
HEAVEN (Holland)
 
“En finger-picking mester. Man kan høre og føle hvordan teknisk kunnen på et instrument – gennem følelser – bliver transformeret til en musikalsk oplevelse”Concerto  (Østrig)
 
“Tilhængere af fænomenal slide-guitar spil, må også høre instrumentalnummeret “Sliding”  der har atmosfære som selveste Ry Cooder” Wasser-Pravda (Tyskland)
 

“Det kunne faktisk kun være et spørgsmål om tid før denne gudsbenådede sanger, guitarist og sangskriver endelig lavede sin første CD. Jens Lysdal kan helt igennem måle sig med amerikanske sangskriver kultfigurer som Paul Simon og Randy Newman” World of Music (Tyskland)
 
“Jens Lysdal’s  “A matter of time” er I den grad på tide, og viser en modenhed få debut-album kan fremvise. Sammenligninger med John Hiatt er uundgåelige med en stemme som Lysdals.
 Han har givet et solidt bidrag til den amerikanske roots-rock tradition der inkluderer Hiatt,  Ry Cooder og The Blasters”
Korean Times (Syd-Korea)
 
 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media