23. april 2022
Lasse Helner & band
23. april 2022
Lasse Helner & band
Teatersalen
lørdag
den 23. april 2022
Dør kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 225 kr

Info

Nummererede pladser

Ingen overtøj – garderobe 20 kr.

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Lasse Helner & band
Lasse Helner & Band – 75 års fødselsdags turné
 
Det er ikke kun skidt, der kommer ud af en tid med Corona-virus. Lasse Helner har brugt tiden hjemme på Fyn til at skrive, indspille og udgive et anmelderrost mesterværk.
 
Albummet “Over the hill – Still got the thrill”, der udkom i februar 2021, er et alsidigt album med nogle af Lasses bedste sange nogensinde. Rødderne er stadig solidt plantet i kultbandet The Baronets, der var med til at opfinde den danske lyd. Men nu er sangene på engelsk med et fedt, nyt orkester og legesygt eksperimenterende.
 
Fyns Stiftstidende: 5 stjerner, Lasse Helner har samlet et fortrinligt band og med ”Over the Hill – Still Got the Thrill” udgivet et af sin karrieres bedste albummer
 
”Det hele bliver moderne igen, når bare man venter længe nok,” som Lasse ville sige. At alder kun er noget for en ost, bevises her med al tydelighed 61 år efter hans første optræden. ”Over the Hill – Still got the Thrill” er et slags musikalsk testamente, som i en tid, der er besat af ungdom, skal vise fordelene ved at blive gammel. Lasse har på egen krop og karriere erfaret, at det rummer nogle fantastiske muligheder for at fortælle historier og betragtninger, som man gerne ville have haft, da man var ung.
 
Det er derfor også meget passende at Lasse Helner i 2022 tager på sin 75 års fødselsdags turné. 
 
70’erne bragte det første soloalbum med ”Du sku møde mine venner” og Moondust med Jørn Mader. I 81 udgav Lasse Helner kultalbummet “S/H” hvor han fik et hit med Bacharach nummeret Dagbogen, som spilles den dag i dag på diverse kanaler. 
 
Live er Lasse Helner sammen med:
 
Kell Dalager (keys, hammond & kor)
Thomas Bundgaard (guitarer, banjo og kor)
Nils Bo Poulsen (trommer og percussion)
Torben Grønning (bas)

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media