5. november 2022
Let’s Groove – George Michael
5. november 2022
Let’s Groove – George Michael
Teatersalen
lørdag
den 5. november 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Billetpris A 355 kr
Billetpris B 325 kr
Billetpris C 310 kr

Info

LET’S GROOVE – GEORGE MICHAEL
Den splittede mand, der erobrede hele verden.


2 x 45 min

Nummererede pladser

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Let’s Groove – George Michael
LET’S GROOVE – GEORGE MICHAEL
Den splittede mand, der erobrede hele verden.
 
Glæd dig til at opleve den fulde historie om geniet George Michael. 
En guddommelig vokalist, entertainer og popsnedker, som modigt og kyndigt blandede genrer som funk, R&B og dance med en detalje og perfektion, der skabte både kollegial respekt og en kæmpe fanskare.
Gør dig klar til at blive blæst bagover når Nicolai Molbech og Henrik Milling fortæller hele George Michaels historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels stjerneorkester Rumors Corner. 
Let’s Groove – George Michael, er et lydværk der naturligvis også tager os med på solokunstneren George Michaels vilde rejse gennem ufattelig succes, vilde popstunts, eksplosive konflikter og en dyb hemmelighed om hans seksualitet. Og det vigtigste kapitel i hele beretningen, skrives sjovt nok… her til lands i lille Danmark.
Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format kendt som: Let’s Groove – En Live Funkcast
Men hvad er en funkcast egentlig? Vi definerer det som mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter og soundscapes, musik og visuals. Resultatet er et helt unikt udtryk der ikke er set eller hørt før i Danmark. Som tilskuer til sådan en forestilling, bliver du beriget med både anekdoter, minder, sang og musik – og ikke mindst en festlig aften.
Let’s Groove er skabt produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.