6. september 2021
Lisbeth Zornig
6. september 2021
Lisbeth Zornig
Teatersalen
mandag
den 6. september 2021
Dør kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

235 kr
Pensionist/ studerende 155 kr

Info

Ingen overtøj i salen – garderobe 20 kr.

Arrangør
Soft Talk kommunikation
Om Lisbeth Zornig
Ja, du kan faktisk forsinke din aldring. Måske ikke for at leve evigt, men for at få et langt og sundt liv med færre livsstilssygdomme. Men hvordan? Det korte svar er, at du skal aktivere kroppens skraldemænd og skytsengle – og stimulere din egen indre lykkefabrik. Lisbeth Zornig Andersen fortæller med humor i øjenhøjde om nemme, lystfyldte og videnskabelige veje til at bremse aldringen og blive stærk, slank og glad – mens du samtidig kan nyde kaffen og æblekagen, og hvorfor ikke et godt glas vin. Det er ikke svært, bare man ved hvordan.

Det nye sorte indenfor sundhedsvidenskaben er at bremse vores aldring. Ikke for at vi skal være stramme og ungdommelige hele livet – selv om det absolut kan være en god sidegevinst – men fordi man efterhånden har forstået, at der er et stort sammenfald mellem en livstil, der bremser og forsinker aldringen, og et sundt og langt liv uden de livsstilssygdomme, vi ellers risikerer at udvikle. Men hvordan gør vi det uden påbud, forbud og formaninger, der stresser og begrænser?
 
Lisbeth Zornig Andersen fortæller i dette nye foredrag, som er en selvstændig fortsættelse af succesforedraget ‘Tigerdyrskuren – sundhed, selvværd og livskriser’ – om de nemme, lystfyldte og videnskabelige veje til at bremse aldringen og være stærk, slank og glad livet igennem. Det handler enkelt sagt  om at aktivere kroppens vigtige skraldemænd og skytsengle, og hvordan vi udvikler vores egen indre lykkefabrik. Hvordan? Efter foredraget har du svaret.
 
Lisbeth tager dig med på sin egen rejse ind i en sundhedsjungle, hvor der er masser af råd, der stritter i modsatte retninger og giver dårlig samvittighed. En rejse mod fysisk og mental balance, som hun selv begyndte på efter en livskrise i form af en konkurs og med en usund barndom i bagagen. Hun deler her den håndfulde gode råd, der gør det uoverskuelige overkommeligt – og indimellem helt sjovt. Lisbeth reducerede selv sin biologiske alder med 15 år, blev ti centimeter smallere om livet, genfandt den gode søvn og kom af med sin psoriasis. Blandt andet.  Og ja, hun deler også de kiksede forsøg.
 
Lisbeth beskriver blandt andet på godt gammeldags dansk, hvad der ligger bag udtryk som autofagi, hormese, ketose, antiaging, alkalisk vejrtrækning og andre medicinske termer, og hvordan vi helt konkret opnår dem. Der er intet mystisk i det, det er alt sammen noget, vores forfædre engang praktiserede helt naturligt for at holde sig sunde, men som vi moderne mennesker har glemt og skal genlære. 

Det får du med dig fra foredraget: 
Forståelse for ”autofagi” – altså hvordan kroppen under visse betingelser ”spiser” og fjerner ubrugte og beskadigede celler og hvordan det skaber foryngelse
Forskellige veje til, hvordan du stimulerer kroppens egen evne til at ”rydde op”
Hvordan du skifter fra sukkerforbrænding til fedtbrænding – også kendt som ”ketose”
Vejrtrækningsteknikker, der kan sænke aldring og beroliger nervesystemet – også kendt som ”alkalisk vejrtrækning”
Hvordan du stresser kroppen ”passende”, så den bliver stærkere uden at få skader – også kendt som ”hormese”.
Konkrete og nemme tips til kost, søvn og bevægelse
Konkrete greb til at højne humøret – hver dag
Slides med pointer og links til uddybende materiale 
Foredraget er for alle. Det kræver ikke forudgående viden. Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med foredraget ”Tigerdyrskuren” eller læst bestseller-bogen ”Zornigkuren”, så vil du her lære en masse nyt. 
 
Foredraget bliver afviklet efter alle sundhedsmæssige forskrifter – og samtidig har vi en tryghedsgaranti: Hvis du ender med ikke at deltage i foredraget, uanset grund, får du mulighed for at bytte din billet til den digitale online-version af foredraget.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media