28. januar 2022
Mads Toghøj med band
28. januar 2022
Mads Toghøj med band
Guldsalen
fredag
den 28. januar 2022
Dør kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 150 kr

Info

Unummererede siddepladser

Ingen overtøj i salen – garderobe 20 kr.

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Mads Toghøj med band
Mads Toghøj Band

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og har spillet musik siden 1997 og bandet har eksisteret ligeså længe, med skiftende medlemmer. Det er foreløbigt blevet til små 25 år på landevejen. Mads har de sidste 10 år været bosat på Sydfyn. Han har udgivet fire albums og endnu et er på vej. Mads´ morfar var visesangeren Fisker Thomas, som storhittede med ”Fra Halifax til Spanien” i slut 70`erne. I starten spillede bandet mest cover sange, old school rock´n´roll, blues og country, men som årene er gået og Mads har fået skrevet flere og flere sange selv og udgivet flere og flere plader, er stilen blevet lidt mere vise- roots- country agtig og for det meste kun egne sange, hvis stil er meget inspireret af et mix af de gode gamle old school stil arter som han har været dybt inspireret af siden han som 11 årig gik på opdagelse i sin fars vinyl samling, som mest var country og rock plader fra 50´erne, 60´erne og 70´erne og den visetradition som han er vokset op midt i.  Mads skriver mest om det nære og det dybe og sangene er tit meget personlige, men alle kan referere til dem. Der er sange til fordybelse og eftertanke og så er der selvfølgelig også bare nogle hvor der er fest! Mads skriver sange på både engelsk og på dansk. Mads har også haft adskillige hits på dansktoppen blandt andet. Lysets land, slip hestene løs og senest Lilla Lupin. 
 
Det fynske hold i ryggen
Med sig i bandet har Mads et yderst kompetent ”Fynsk hold i Ryggen” Her er en mindre præsentation af bandmedlemmerne:
Jakob Riis har trofast spillet med på bassen de sidste 9 år. Jakob er en rigtig dygtig musiker og spiller i rigtig mange forskellige sammenhænge, blandt andet L Wood Joy. Udover at spille en utrolig stabil og lækker bas er Jakob også arrangør og komponist. 
Mads Stephensen har siddet bag trommerne de sidste 5 år. Mads er en meget anderledes trommeslager, hvis spil netop passer helt fantastisk ind i Toghøj´s musik univers. Mads har også masser at se til i andre sammenhænge. Han spiller blandt andet i Grønt lys og trommer i bandet bag Tom Bjerg. Mads har også sine egne pladeskaber, sorte plader og Bondejazz. Sidst nævnte udsendte Toghøj´s seneste plade ”Kig op” i 2020.
Søren Bøje er det nyeste medlem af bandet og har været en del af holdet bag Mads, de sidste par år. Søren spiller Både el og akustik guitar. Han er en utrolig dygtig guitarist og har spillet med gud og hver mand. Han har tidligere været fast mand i bandet bag blandt andet Rock Nalle og Peter Belli, Henrik Busborg og nu også Mads Toghøj
Rasmus Grønborg spiller orgel, klaver og harmonika i bandet og har været med de sidste 3 år. Rasmus har også travlt som organist og spiller blandt andet også i blues bandet ”Mojo Hands”.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media