29. september 2022
One Night Of Queen
29. september 2022
One Night Of Queen
Guldsalen
torsdag
den 29. september 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Sal 310 kr
Balkon 360 kr

Info

Ståpladser i sal Siddepladser på balkon

Arrangør

Søren Højbjerg Booking
Om One Night Of Queen
One Night Of Queen er blevet rost til skyerne, hvor end på kloden bandet Gary Mullen & The Works har optrådt. Nu er det Svendborgs tur.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i Guldsalen , bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show One Night Of Queen er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2020 er turen kommet til Svendborg. Publikum kan godt forberede sig på en Queen-fest.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte ‘We are the Champions’. Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet.

Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: “One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works”. Resten er – som man siger – historie. Med over 150 koncerter om året – i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand – er One Night Of Queen blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Med sig til de danske scener, har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett – som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands’ best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.;

Med sig til Danmark og MAGION medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media