6. september 2024
Østkyst Hustlers
6. september 2024
Østkyst Hustlers
Guldsalen
fredag
den 6. september 2024
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 275 kr

Info

1 x 90 min
Stå koncert
DJ i bar før og efter 
Kørestolsplads kan købes hos 62 22 23 21
Bemandede garderober

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Østkyst Hustlers
Østkyst Hustlers har eksisteret siden 1995, og har for længst manifisteret sig som et af Danmarks absolut bedste rap bands med deres funky touch og medrivende tekster! Gennem karrieren har de solgt over 150.000 albums samt vundet adskillige priser og herunder flere Danish Music Awards.

Live har bandet skabt et solidt renommé, som et af de mest energiske acts, der sætter gang i festen og fællesangen hver gang de indtager de danske scener. Det tager ti tusind timer at blive mester til noget – og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om du kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, eller om du kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om du bare elsker at feste til sveden driver, så vil du ikke blive skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og de har tænkt sig fortsat at blive ved.

DJ i cafeen før og efter koncerten – kom til en brag af en fest. Lækre cocktails i baren – kom med festskoene på og få en brag af en fest hos BFST. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg