29. oktober 2022
Palle Pirat – Halloween Show
29. oktober 2022
Palle Pirat – Halloween Show
Guldsalen
lørdag
den 29. oktober 2022
Døre kl. 10.30
Showstart kl. 11.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 50 kr

Info

Altid med et forrygende humør, show, festlige kostumer og kvalitetsmusik, som både børn og voksne holder af. 

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Palle Pirat – Halloween Show
 UHYGGE PÅ DEN SJOVE MÅDE! 

I denne særlige udgave af Palle Pirat Show, kan man opleve de to pirater Benni Rabalder og Bob Bullermand i en uhyggelig morsom forestilling. Benni Rabalder mener selv han er meget modig, men hvorfor er han så bange for uhyggelige lyde? Og hvorfor tør han ikke åbne skattekisten? Og kan publikum gøre ham forskrækket? Og hvad gemmer der sig bag de røde klæder på scenen?

 Palle Pirat har udgivet 9 albums og spillet utallige koncerter over hele landet på både store og små spillesteder og har gennem årene arbejdet sig op og er nu etableret sig som en af landets mest kendte børneshows. Altid med et forrygende humør, show, festlige kostumer og kvalitetsmusik, som både børn og voksne holder af. 

I Halloweenshowet får man de mest kendte numre fra Palle Pirat at høre, herunder kendingsmelodien ”Klar! Pirat! Start!” samt et par nye uhyggeligt spændende Halloween-numre. Det er Benni Rabalder (Nils Harbo) og Bob Bullermand (Anders Bøgelund) der står for løjerne. Begge er rutinerede professionelle musikere, der har en alsidig baggrund som skuespillere og entertainere i det københavnske musik og teatermiljø. 

Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows og når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media