14. december 2021
Paul Potts
14. december 2021
Paul Potts
Teatersalen
tirsdag
den 14. december 2021
Dør kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 325 kr

Info

Unummererede siddepladser

Ingen overtøj i salen – garderobe 20 kr.

Arrangør
CSB Island
Om Paul Potts
Paul Potts vender endnu en gang tilbage til Danmark, og denne gang har han dygtige Kirsten Siggard med sig. Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser, når de to fantastiske musikere gæster en række danske kirker & koncerthuse i december 2021.

Dato 15.12.21, kl. 20.00. Svendborg Teater, Svendborg
Pris Abonnent 295 kr. + 20 kr. gebyr // Ikke-abonnent 325 kr. + 20 kr. gebyr. 
Bemærk Dørene åbner 60 minutter før. Der er tale om unummererede pladser.

Magisk juleturné i Danmark
Glæd dig til at den verdensberømte Paul Potts endnu en gang folder repertoiret ud på dansk grund. På dette års turné venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum – nemlig gæstesolisten Kirsten Siggard. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister. 

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus.
Dansk gæstesolist gør selskab
Kirsten Siggaard er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet, skøn stemme, som imponerer de fleste. Hun har haft en omfattende karriere inden for musikken – både som solist og som en del af sangtrioen Swing Sisters. Paul Potts og Kirsten Siggaard indspillede i 2011 i London duetten ”More Than A Dream”, som var at finde på julealbummet ”Min Jul”. De ser nu begge frem til at skulle på turné sammen og give danskerne en magisk juleoplevelse. Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse, når julen synges ind rundt i Danmark.
Arrangøren oplyser
CSB Island Entertainment er teknisk arrangør.
Dørene åbner 60 minutter før showstart. 
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Tilkøber du spisning, starter arrangement kl. 18.00 på Hotel Svendborg. Køkkenchefen har sammensat en 2-retters menu.