13. december 2022
Paul Potts ”Christmas Dreams Tour”
13. december 2022
Paul Potts ”Christmas Dreams Tour”
Teatersalen
tirsdag
den 13. december 2022
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 355 kr

Info

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt Britain’s got talent og stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer af sit debutalbum. 

Arrangør

CSB Island Entertainment ApS
Aflyst
Om Paul Potts ”Christmas Dreams Tour”
Paul Potts’ vender tilbage til Danmark, og med sig har han Gry Johansen på dette års turne. 
 
Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2022, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.  
Det er 6. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2022 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er med som gæstesolist. 
Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.  
 
Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Britain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.  
Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus 
 
Dansk gæstesolist 
Gry Johansen er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Gry begyndte sin karriere som 15-årig i 1980, og hun har flere gange deltaget i det Danske Melodi Grand Prix. Det store gennembrud fik hun i 1983, hvor hun vandt med “Kloden drejer”. Det var her, hun tog de berømte “rejehop” som en del af sangens koreografi. Gry besidder en stor musikalsk bredde og vil til koncerten synge danske klassiske julesange.  
 
Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media