8. april 2025
Rasmus Tandholdt
8. april 2025
Rasmus Tandholdt
Teatersalen
tirsdag
den 8. april 2025
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 345 kr

Info

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
 Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Mod Til
Om Rasmus Tandholdt
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområde. Han var den eneste skandinaviske journalist der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Han har dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår og han har dækket Israel-Gaza konflikten intens siden den blussede op igen i oktober 2023.
 
Rasmus tager os med til verdens brændpunkter og giver os sin personlige skildring fra en verden i evig forandring. 
 
Hør ham fortælle om livet bag kameraet, om de etiske og moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men også de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. 
 
Foredraget med Rasmus er inspirerende og oplysende og altid brand aktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati og med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op. 
 
 
Om Rasmus Tantholdt: Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine. 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg