25. november 2021
Rotter på loftet
25. november 2021
Rotter på loftet
Teatersalen
torsdag
den 25. november 2021
Dør kl. 18.00
Showstart kl. 19.30

Entré ekskl. gebyr

Normal pris 250 kr
Unge u. 25 år 80 kr
Ledsager for handicappet

Info

Rotter på Loftet spilles både den 24, 25, 26 november

Arrangør
Borgerforeningen Svb. Teater
Om Rotter på loftet
Cafe Liva sender atter en julecabaret på turné og holdet er det samme, som den store turne-succés i 2018 – nemlig Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula og Morten Wedendahl.
Teksterne er dog spritnye og som altid, når Jacob Morild står bag, helt aktuelle og Livas årlige Julecabaret har ry og tradition for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner; nemlig Familien.
Midt i pandemi- og krænketider, politisk indblanding i medierne og en klima-debat, som alle har et ord at skulle have sagt om, men nærmest ingen indsats for at forbedre; 
Dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd og vil osse have et ord indført…eller bare et bogstav…eller en lyd..ét eller andet vil de ihverfald have indført!
Der er tale om en opdateret turnéversion af successen ROTTER PÅ LOFTET, som spillede for (corona)fulde huse på Liva i 2020, hvor Pressen gav topkarakterer og skrev bl.a.:
Ungt Teaterblod: ★★★★★
“Satirisk, gennemmusikalsk og ikke mindst genialt morsomt!”
CphCulture: ★★★★★
“Hele kvartetten imponerer!”
Morten Buckhøj: ★★★★★
“Morsom og musikalsk hele vejen igennem!”
Frederiksborg Amts Avis: ★★★★ 
“ Det hele er slagfærdigt, uartigt, ømt og morsomt!”
Politiken: ★★★★
“ Rent ud sagt imponerende!”