7. februar 2024
Skatteøen
7. februar 2024
Skatteøen
Teatersalen
onsdag
den 7. februar 2024
Døre kl. 17.00
Showstart kl. 18.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 150 kr
Medlemmer 100 kr

Info

Teleslyngel i teateret
Bemandede garderober

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Svendborg Teater Forening
Om Skatteøen
Alletiders eventyrlige Skatteøen drager igen på turne. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle
sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib
Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Skatteøen er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA. Skatteøen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet på teatret utallige gange. Musikken til Skatteøen udkom før urpremieren med nogle af tidens største sangere, og allerede inden premieren havde albummet solgt 70.000 eksemplarer.
Mange vil især huske Lis Sørensens Fuld af nattens stjerner, som synges af Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere tv-serier og
spillet på en række af landets scener, senest i Folketeatrets Sommer i Tyrol. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, som også spillede titelrollen i Folketeatrets Pippi Langstrømpe.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til Skatteøen.

DRAMATISERING: Preben Harris og Sebastian frit efter R.L. Stevensons roman
MUSIK OG SANGTEKSTER: Sebastian
INSTRUKTION: Birgitte Næss-Schmidt
SCENOGRAFI: Terry Parsons
KOREOGRAFI: Birgitte Næss-Schmidt
STAGEFIGHT: Bo Thomas
KAPELMESTER OG ARRANGØR: Peter Hellemann
TEATERFORLAG: Nordiska ApS
MEDVIRKENDE: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland,
Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen,
Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Faartoft, Maria Corydon
og Mathias Sprogøe Fletting

Anbefales til børn fra 6 år

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet