25. september 2024
Sofie Lassen Kahlke – Fra Skuespiller Til Forfatter
25. september 2024
Sofie Lassen Kahlke – Fra Skuespiller Til Forfatter
Teatersalen
onsdag
den 25. september 2024
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 325 kr

Info

Ledsager eller kørestolsplads kan købes hos LiveOplev på info@liveoplev.dk

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

LiveOplev
Om Sofie Lassen Kahlke – Fra Skuespiller Til Forfatter
Sofie Lassen Kahlke – en af Danmarks mest elskede personligheder fortæller hun om sit liv og rejsen som skuespiller til forfatter – og om livet som kvinde i 40’erne på godt og ondt, og alt det der følger med – taler om hvad der egentlig gør hende lykkelig?
 
Med bøgerne “RAMT – 39 snart 40” og den anmelderroste krimiroman “Adams Arv” – vil Sofie fortælle om inspirationen til bøgerne og fremtiden.
 
Sofie Lassen-Kahlkehar haft en imponerende karriere både på film, tv og teater. Hendes folkelige gennembrud kom i rollen som Anja i de populære Anja og Viktor-film. Men hendes talent og alsidighed strækker sig langt ud over den rolle.
Udover sin succes som forfatter og Anja og Viktor-filmene har Sofie Lassen-Kahlke medvirket i en bred vifte af danske film, tv-programmer og teaterforestillinger. Hun har været vært for “Dansk Melodi Grand Prix”, og hun har også markeret sig i comedyverdenen som en del af “Live fra Bremen” og “City Singler”. Hendes evne til at levere humor og charme har gjort hende til en publikumsfavorit.
Sofie Lassen-Kahlke har også vist sit talent på dansegulvet, da hun i 2017 vandt “Vild med Dans” sammen med sin partner Michael Olesen. 
 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg