18. marts 2023
The ABBA show & 80/90’er fest
18. marts 2023
The ABBA show & 80/90’er fest
Guldsalen
lørdag
den 18. marts 2023
Døre kl. 19.15
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 280 kr
Balkon 330 kr

Info

Ståpladser i salen og sidde pladser på balkonen.
Pause kl 21.30

Arrangør

Music Booking.dk
Om The ABBA show & 80/90’er fest
The ABBA show

Nostalgi i højeste Gear.!I Foxx er vi stolte af vores show, – The ABBA show – som er en ekstra overraskelse til din gæster – et show i showet. Det er svært at sidde stille, når Caroline og Evi i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid med alt, hvad der hører sig til af lækre vokalharmonier og skinnende satin-tøj.

 Med udgangspunkt i en stor kærlighed til disco’ens svenske mestre byder vores ABBA-show på et nøje udvalg af de bedste sange fra ABBAs fantastiske bagkatalog, præsenteret som var det nytårsaften 1980, med Dancing Queens, Super Troubers og ”men after midnight” (Gimme, gimme, gimme) m.m.

 Et godt indslag, hvis man ønsker publikum på dansegulvet fra starten. Virker hver gang!

2. del laver vi en 80/ 90er fest med bandet FOXX   – 3 CHARMERENDE FYRE OG 2 DEJLIGE PIGER I FRONT 

FOXX spiller den rock’n’roll, dine fødder ikke kan stå stille til, vi spiller den pop, der vækker søde minder, og vi spiller de gode gamle sange, der altid får dig på dansegulvet. Vores repertoire spænder vidt, fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange. Vi spiller de største hits og de bedste sange fra flere årtier, så vi tør næsten love, der er noget at danse til for alle til din fest.  

FOXX tilbyder også dinner-musik, der skaber stemning til en god og hyggelig middag for dig og dine gæster. Musikken vil altid være afdæmpet med god lyd, så alle har det behageligt. Vi kan selvfølgelig godt gi den gas, hvis stemningen og ønsket er der.

 
ABBA SHOW kl.20.00  
 
Pause kl.21.30
 
80/90er fest med bandet FOXX showband   2 x 1 tim 
 
Tak for i aften 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media