6. oktober 2023
The Beatles Revival
6. oktober 2023
The Beatles Revival
Guldsalen
fredag
den 6. oktober 2023
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 265 kr

Info

Bemandede garderober
Kørestolsplads kan købes ved BFST

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

LiveConcept
Om The Beatles Revival
Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. 
Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival. 
Orkesteret er hjemmehørende i Prag og er blandt de få tribute orkestre som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. 
Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret og netop dette, sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image, såvel musikalsk som visuelt, 
er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa. Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljerne. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. 
brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig selv at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, 
at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributes. 
Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af, at det er de rigtige The Beatles, som står på scenen. 
Kom med i et Beatles show fuld af evergreens, humør, energi og entertainment når de igen lander i Guldsalen.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet