6. november 2021
The Rolling Stones Tribute
6. november 2021
The Rolling Stones Tribute
Teatersalen
lørdag
den 6. november 2021
Dør kl. 19.30
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

A 375 kr
B + C 345 kr

Info

Nummerede siddepladser

Arrangør
Copenhagen Guitar Show og Marsk Music
Om The Rolling Stones Tribute
Oplev den festlige afslutning på koncert-turnéen ”It’s Only Rock ‘N’ Roll, But We Like It” der hylder tres-året for dannelse af The Rolling Stones. Efter at spillet landet tyndt i hele oktober, slutter det stjernebesatte hold af med et brag af en koncert i Svendborg Teater. Er du til rock ‘n roll skal du ikke misse denne koncert, der hylder verdens største rockband, og med garanti får rystet støvet af det gamle teater med en perlerække af rock-klassikere fra rullestenene.

Solisterne er Bjørn Fjæstad, skuespiller og frontmand i Baal, Mathilde Falch, spændende dansk indspark på rockscenen, Dicte, med en rå undertone der dækker mange genrer, Jimmy Jørgensen, skuespiller og kompromisløs rocksanger, og endelig Tracii Guns. Hvor er det lige man kender navnet Guns fra? Jo, Tracii var sammen med Axl Rose medstifter af den navnkundige supergruppe Guns ‘N’ Roses, som valgte at beholde hans navn da de ikke kunne finde et bedre bandnavn.

Bag dette line-up af topsolister står et af Danmarks bedst spillende backing-bands, under ledelse af kapelmester Kennet Lauridsen.

“It’s Only Rock ‘N’ Roll, But We Like It”

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media