7. november 2021
The Rolling Stones Tribute
7. november 2021
The Rolling Stones Tribute
Teatersalen
søndag
den 7. november 2021
Dør kl. 14.30
Showstart kl. 15.00

Entré ekskl. gebyr

A 275 kr

Info

Nummerede siddepladser

Arrangør
Copenhagen Guitar Show og Marsk Music
Om The Rolling Stones Tribute
 Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno og Jimmy Jørgensen rocker søndag eftermiddag i Svendborg Teater
 
Så lykkedes det endeligt. Der kommer alligevel Rolling Stones og rock n’ roll i Svendborg Teater. Efter at have arrangeret hyldestkoncerter for Woodstock festivalen og The Beatles, har vi i et stykke tid leget med idéen om at lave en søndag eftermiddags koncert i Svendborg Teater. Nu er muligheden opstået, og så skal det naturligvis prøves. For os arrangører bringer det glade minder om vores ungdom i tresserne, hvor vi så frem til de mange pigtrådsballer der meget ofte blev holdt netop søndag eftermiddag. 

Datoen er søndag den 7. november, og koncerten er ”The Rolling Stones – It’s Only Rock ’N Roll, But We Like It” som turnérer rundt i hele landet I oktober og november. Her leverer de fire solister Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno og Jimmy Jørgensen personlige fortolkninger fra rullestenes kæmpe katalog af udødelige hits, som f.eks.: ”Satisfaction”, Honky Tonk Woman”, Angie”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, bare for at nævne nogle få.
 Et super velspillende orkester bakker solisterne op. I bandet medvirker bl.a. den amerikanske guitarist Tracii Guns, og hvis efternavnet lyder bekendt, så er det fordi han i 1982, sammen med Axl Rose, dannede det verdensberømte band Guns ’N’ Roses.
 
At koncerten i Svendborg bliver afslutningen på turnéen gør ikke oplevelsen mindre for publikum. Efter 11 koncerter er hele holdet toptunet, og afslutningen på en turné altid noget helt specielt for alle medvirkende, både solister og musikere. De vil have en fest. 
Det bliver en søndag eftermiddag der har alle ingredienserne til at blive en fantastisk oplevelse for publikum. Der er siddepladser til alle i teatret, men stadig plads til begejstring når musikken spiller.
 
Samme koncert, lørdag den 6. november, måtte tidligere på året aflyses på grund af afbud fra nogle af de medvirkende, men nu er alt faldet på plads med den nye dato, og vi håber at Svendborgenserne tager godt i mod idéen med koncert søndag eftermiddag. 

 
Danmark åbner igen, og vender stille og roligt tilbage til et mere normalt liv! 
 
 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media