25. april 2023
THE TWO MAN SHOW "Sandhed eller konsekvens"
25. april 2023
THE TWO MAN SHOW "Sandhed eller konsekvens"
Guldsalen
tirsdag
den 25. april 2023
Døre kl. 18.30
Showstart kl. 19.30

Entré ekskl. gebyr

Info

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om THE TWO MAN SHOW "Sandhed eller konsekvens"
Oplev de to venner, Lars og Bubber live i et hudløst ærligt og åbenhjertig talkshow, hvor de vil tale om alt lige fra deres storesuccesrige karrierer, livskriser, oplevelser fra deltagelse i div. TV programmer samt teste og udfordrer hinanden med, quizzer, konkurrencer mm. På scenen vil der også vil blive delt livligt ud af videoklip fra de tos karrierer med forklaringer til publikum derefter og hinanden.
Få en livsbekræftende og morsom aften i selskab med de to temperamentsfulde herre, som har hjertet på det rette stedog et tæt venskab igennem mange år. Hør deres erfaringer igennem livet, grin med dem og få deres ærlige historieromkring livets op og nedture og hvad konsekvensen har været for dem, men alligevel står de de to venner lykkeligere og stærkere i dag end nogensinde før. 
Talkshowet vil være delt med fortrolige samtaler, udfordringer på kryds og tværs, aktivitet med publikum på scenen og meget mere, så publikum vil under alle omstændigheder få et show hvor der vil blive grint, krummet tærer, og taget erfaringer med fra salen. De fleste mennesker har på et tidspunkt oplevet et ordentligt gok i hovedet, det har Bubber og Lars også på godt og ondt. dårlige perioder i livet og til denne aften åbner de to op og fortæller hudløst ærligt hvilken redskaber de brugte og ellers gjorde igennem livet for at komme tilbage til toppen.
Lars var i efteråret 2022 med i TV2’s tv-program ”Korpset” hvor han åbnede helt op om hans liv, da han for 7 år siden fik diagnoserne ADHD og Autisme og stod på kanten til at miste sig selv og alt omkring ham, men i sidste sekund fik han vendt sin værste fjende til at blive hans bedste ven, som han i dag ikke kan kan undvære at have ved sin side.  Hør den meget rørende fortælling som mange i salen med garanti vil kunne nikke genkendende til fra deres eget liv eller omgangskreds.
Om kort tid vil man kunne følge Lars og Bubber når der premiere på Discvovery+ og Kanal 5’s helt nye store underholdningsprogram ”Langt fra landsholdet” 
Her skal Lars som vært og træner lære Bubber og 9 andre kendte mænd at spille håndbold På denne underholdende og medrivende aften vil der også komme nogle sjove indslag fra programmet, som vil give publikum et nært indblik og meget stort smil på læben når specielt  Lars viser og fortæller om de udfordringer han i perioder havde med de 10 meget forskellige personligheder.
Så gå ikke glip af denne festlige aften, når de to venner tester hinanden og vender alt fra ærlige og pinlige historier, tildrømme om fremtiden og konsekvensen af deres beslutninger igennem deres liv. Bubber fortæller ærligt om hans ordblindhed og de udfordringer det har medført i livet, og Lars fortæller ærligt om hele hans skoletid og ungdom, hvor han ikke kendte til sine diagnoser og har måttet kæmpe med at blive dømt som problembarnet altid. lligevel står Lars i dag og kan se tilbage på en karriere med bl.a 1 EM guld, 1 EM Bronze og 1 VM bronze. Og hvis i tror de to venner er enige om alt! Så kan i godt tro om igen, for de kommer til at gå i kløerne på hinanden med et kærligt glimt i øjet, men måske med en ubehagelig konsekvens, hvis ikke sandheden kommer frem. 

Kort om Bubber
Bubber er et af de mest folkekære, kendte og elskede TV-ansigter og tv-værter i Danmark. Igennem 35 år har han givet lykke og glæde til alt fra børn til pensionister på plejehjem, han har optrådt til festivaler, samt i et hav af anerkendte Tv-programmer. Alt lige fra “Snurre Snup’s Søndagsklub” til ”Scenen er Din”, Bubber og BS på afveje til Cirkus arena og snart i Langt fra landsholdet på Discovery+ og Kanal 5. 

Kort om Lars:
Lars Rasmussen er tidligere professionel håndboldspiller, han er ligeledes blevet landskendt for en særlig sætning, med ordene ”What The Fuck is going on”  I 2019 droppede Lars håndbolden og valgte at gå vejen som TV-vært/udvikler, foredragsholder – speaker – konferencier, og ambassadør for Landsforeningen Autisme. og snart ses han som vært i Langt fra landsholdet på Discovery+ og Kanal 5.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Media