9. december 2023
Tim Christensen
9. december 2023
Tim Christensen
Guldsalen
lørdag
den 9. december 2023
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 375 kr

Info

Kørestolsplads kan købes hos BFST på 62222321
Bemandede garderober 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Udsolgt
Om Tim Christensen
Tim Christensen på turné med hovedværk. Honeyburst 20th Anniversary Tour 

Dizzy Mizz Lizzy-frontfiguren tager for første gang i over 10 år på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album.

Tim Christensens album Honeyburst fra 2003 indbragte adskillige store priser, solgte til firedobbeltplatin og leverede hele fem gedigne radiohits. Så det er intet mindre end genkomsten af en musikalsk milepæl, når den danske musiker og sangskriver i anledning af albummets 20-årsjubilæum drager på den eksklusive Honeyburst 20th Anniversary Tour i efteråret 2023.

”Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-årsjubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere,” fortæller Tim Christensen, der siden gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014 primært har fokuseret på sin rolle som forsanger og komponist i den folkekære rocktrio.

Med Honeyburst 20th Anniversary Tour er det første gang i mere end 10 år, at Tim Christensen turnerer som solist med et band i ryggen – og vel og mærke ét, han personligt har sammensat til lejligheden. Guitaristen Lars Skjærbæk har været Tim Christensens faste sidekick gennem hele solokarrieren, imens Anders Stig Møller har turneret med Dizzy Mizz Lizzy i nyere tid som keyboardspiller. Og over for disse to står et par relativt uskrevne blade, nemlig bassisten Morten Ogstrup Nielsen (Town Portal, Tvivler, m.fl.) og trommeslageren Søren Høi (Michael Ellis, m.fl.).

”Rytmegruppen kommer fra undergrundsmiljøet og spiller i bands, jeg selv er stor fan af, og jeg beundrer dem begge og har længe haft lyst til at arbejde sammen med dem,” fortæller Tim Christensen om valget af de to mathrock-musikere. ”Samtidig glæder jeg mig meget til at se, hvad der sker med det gamle materiale, når vi fem – med hver vores baggrund – sammen skal give det nyt liv,” fortsætter han og lægger ikke skjul på sin begejstring over at skulle fyre op under numre som Whispering At The Top Of My Lungs, How Far You Go, JumpThe Gun, Surfing The Surface og ikke mindst balladen Right Next To The Right One. I ledtog med nogle af landets dygtigste musikere.

Koncerterne kommer til at bestå af Honeyburst-albummet i sin helhed samt diverse highlights fra Tim Christensens øvrige soloudgivelser.

I anledningen af jubilæet og turnéen bliver der genudsendt en frisk, remasteret udgave af Honeyburst-albummet, både som streaming og på vinyl. Ovenikøbet med fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig tidligere har været udsendt.

Datoen for genudgivelsen af albummet er ikke fastsat, men startskuddet til Honeyburst 20th Anniversary Tour går den 26. oktober 2023.

Præsenteres af

Infowise

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet