4. september 2021
Walkers
4. september 2021
Walkers
Guldsalen
lørdag
den 4. september 2021
Dør kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

240 kr

Info

Nummererede siddepladser

Arrangør
Music Booking
Om Walkers
Walkers og 70-årige Torben Lendager klar til at vække scener og dansegulve til live igen. 70`ernes danske glamrock-stjerner Walkers er parate til at tænde et danseglad lys for enden af coronamørket.

Walkers vækker stærke minder for dem, der var unge i 70`erne. Her fik orkesteret med Torben Lendager i spidsen mange teenagepiger til at dåne med hits som “Marry Me,” “Little Kitty,” “Fire” og “Sha-la-la-la-la.”

Nu melder Walkers sig på ny klar, når Coronaen løsner sit greb i de danske spillesteder.

Besætningen er skiftet ud på flere pladser siden hit-70`erne, men orkesterets stifter Torben Lendager er stadig frontmanden. Han er netop i år ekstra motiveret til at fyre den af, eftersom han 23. april, 2021 runder de 70 år.

– Jeg håber virkelig, at alle scener og spillesteder snart er åbne igen, så alle kan få genetableret et liv, hvor der også er plads til fest og godt humør, god musik og livlig dans. I Walkers er vi i hvert fald lige så dynamiske som tidligere og klar til at levere vores bidrag til en lidt festligere tilværelse, end vi har været vant til det seneste års tid, siger Torben Lendager. 

– Vi har øvet i de kedelige Corona-måneder og sammensat et show med fængende 70 ́er pop/rock, siger Torben Lendager.

Walkers blev dannet i Brønshøj i 1968 af Torben og de øvrige medlemmer, som var Poul Dehnhardt på trommer, Gert Michelsen på guitar og Jan Kanstrup Hansen på bas.

Orkesteret blev opløst i 1977, da glamrocken havde toppet, men er lejlighedsvis blevet gendannet siden.

I dag består Walkers af:

Michael Jepsen, guitar. Han har spillet i bands, siden han var 15 år og har sine største inspirationskilder i Rolling Stones og Beatles.

Chris Paulsen, bas. Han er selvlært musiker og begyndte at spille professionel allerede som 16-årig. Han er hovedsagelig inspireret af 60`ernes musik og var allerede i 1970 med i Walkers, som afløser.

John Jensen, trommer. Han har spillet trommer fra 10 års alderen og i band fra 14 års alderen. Han er formet af 60 ́ernes og 70 ́ernes musik.

Torben Lendager, sanger og medstifter af Walkers i 1968 og er den vokale forgrund og har komponeret alle orkesterets hits. Torben debuterede på plade allerede i 1966

Frank Stechmann, guitar. Han har spillet guitar i snart 40 år og spænder bredt fra hård rock til jazz. Han er især inspireret af guitarister som Robben Ford og Larry Carlton.

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Media