1. marts 2024
Zididada og Wafande – DOBBELT KONCERT
1. marts 2024
Zididada og Wafande – DOBBELT KONCERT
Guldsalen
fredag
den 1. marts 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 275 kr
Balkon 325 kr

Info

Kørestols plads kan købes hos BFST 62 22 23 21
Bemandede garderober

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Zididada og Wafande – DOBBELT KONCERT
Dobbeltkoncert med Zididada og Wafande. 
Du kan ikke undgå at smile og danse med, når to af Danmarks bedste bands Zididada og Wafande går på scenen og skaber en kæmpe dansefest!
 
Evig sol er lig med Zididada og med hittet Zididada Day og den velkendte strofe ”EVERYDAY IS A HOLIDAY” er der ingen tvivl om at de kommer på scenen for at skabe god stemning. Deres sangunivers har fra begyndelsen været dybt forankret i det positive budskab. Hvilket man tydeligt mærker i både musik og tekst på numre som f.eks, Zididada Day, Prinsesse, Please Ya Lisa- samt bla. singlen SommerSang fra deres kommende danske album.
 
Wafande har med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme sunget sig ind i danskernes hjerter. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele tre sæsoner som coach i Voice Junior på TV2.
 
Så spænd danseskoene, få fat i vennerne og sæt gang i forårsfornemmelserne. I baren er der skruet op for de lækre drinks, cocktails og DJ’en som spiller op til endnu mere dans efter koncerten.
 
Dørene åbner kl. 19:00 med DJ i baren. 
Zididada kl. 20.00/
Wafande kl. 21.00 
DJ i baren efter festen

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet