1. november 2024
Basfesten
1. november 2024
Basfesten
Guldsalen
fredag
den 1. november 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 335 kr

Info

Stå pladser
Ledsager og kørestols kan købes hos LiveOplev info@liveoplev.dk

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

LiveOplev
Om Basfesten
Lyden af bas og pulserende rytmer vil fylde luften, når tre af de mest ikoniske navne inden for elektronisk musik forener kræfterne til en uovertruffen begivenhed: “Ultimate Bass Party”. FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS er klar til at tage publikum med storm og levere en aften, der vil efterlade alle bass-entusiaster i ren eufori.
 
Om Kunstnerne:
FAUSTIX: Den danske mester af beats og elektroniske lydlandskaber, FAUSTIX, vil skabe en elektrificerende atmosfære, der tager festen til nye højder.
ITALOBROTHERS: Med deres uimodståelige eurodance-vibes og smittende melodier vil det tyske superband, ITALOBROTHERS, skabe en feststemning, der appellerer til elskere af elektronisk musik i alle aldre.
HAMPENBERG: Den erfarne danske DJ og producer vil sørge for, at bassen er i centrum og publikum ikke kan stå stille på dansegulvet.
“ABSOLUTE Bass Party” er ikke bare en koncert; det er en invitation til alle, der elsker og lever for den dybe, pulserende bas. Gør dig klar til en aften, der vil ryste dine sanser og efterlade dig i ren feststemning!
 
 Billetpris 335 kr. ekskl. gebyr 

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg