Fest- og selskabslokaler

Vi skaber de bedste rammer for din fest

Borgerforeningen Svendborg Teater råder over helt fantastiske lokaler beliggende på Fyn, der kan lejes til forskellige formål – lige fra firmafester, events, møder og konference til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum. 

Hold jeres arrangement i Svendborgs charmende bymidte, som både er moderne og har historiske rammer. Vi har fire smukke sale med kapacitet fra 80 til 700 personer samt to mindre mødelokaler samt et galleri.  

Fødselsdag

Din fødselsdag skal da fejres! Vores selskabslokaler i Svendborg byder op til både ekstravagante fester og de mere intime. 

Bryllup

Skab minder I aldrig glemmer fra Jeres særlige dag. Guldsalen er den perfekte lokation for et romantisk og intimt bryllup.

Reception

Mangler du de helt rigtige lokaler til din reception på Fyn? Uanset om din reception er i firma eller privat regi, sørger vi for praktiske.

Konfirmation

Skab den perfekte fejring af konfirmanden i vores moderne og skønne lokaler midt i Svendborg, hvor vi sørger for en uforglemmelig dag. 

Julefrokost

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater er der rig mulighed, for at afholde jeres årlige julefrokost med alt der hører sig til.

Dåb

Skal vi fejre dåben eller navngivningen af dit barn? Du kan trygt overlade det praktiske i vores hænder, så du i stedet kan fokusere på dit lille mirakel og dine gæster.

Møder

Vi danner de bedste omgivelser for dine møder eller kurser. Vi er centralt placeret i Svendborg, hvor vi har et kreativt og innovativt miljø med mulighed for fordybelse i en afslappet atmosfære.

Konference

Vi tilbyder mødefaciliteter som kan matche ethvert behov, da der både er mulighed for mindre møder, foredrag i den gamle teatersal og store konferencer. 

Firmafest

Leder du efter et sted at holde din virksomheds næste firmafest? Vi har kapaciteten og evnerne til at stå for jeres næste arrangement uanset om det er julefrokost eller andet.

Selskabslokaler til alle lejligheder​

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater har vi flere selskabslokaler, som passer til enhver begivenhed og mærkedag. Vores dygtige og erfarne team, hjælper dig med alt lige fra teknisk udstyr, oppyntning og alt det andet, der er nødvendigt for at skabe de perfekte rammer.

Borgerforeningen Svendborg Teaters lokaler er både topmoderne med et gennemført design, men også en historisk arkitektonisk perle i hjertet af Svendborg.

Restaurant Borgerforeningen Svendborg Teater

Se vores fest og selskabslokaler

Bliver du 10, 50 eller 200 gæster? Se hvilke muligheder de forskellige sale giver dig. Forkæl dine gæster til dit næste arrangement med fuld forplejning i smukke og unikke omgivelser
og et erfarent personale som står for det tekniske, så du ikke behøver.

Guldsalen

Guldsalen er Borgerforeningen Svendborg Teaters største sal. Med sit gennemførte design og smukke rammer er salen ideel til mange forskellige formål – lige fra firmafester, events, møder og konference til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum. Kapacitet: 140 - 170 pers. siddende ved borde, ca. 280 siddende (stolerækker) og ca. 46 på balkon, samt ca. 550 stående.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN

Teatersalen

Teatersalen er måske Danmarks smukkeste teatersal, og en arkitektonisk perle. Som noget helt særligt er det muligt at leje teaterscenen til møder, foredrag, konferencer, fester og meget mere med op til 60 gæster. Teaterscenen danner en helt unik ramme, der efterlader et blivende indtryk på deltagerne.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN TEATERSALEN

Black Box

Velegnet til lidt større møder, foredrag, teater, seminarer, mellemstore musik-arrangementer, samt mellemstore fester som eksempelvis et bryllup, en reception eller en større fødselsdag. Black Box har kapacitet på ca. 80 siddende ved borde, ca. 150 siddende (stolerækker), og ca. 150 stående.
Læs mere

Spejlsalen

Spejlsalen (91 m2), er velegnet til mindre arrangementer såsom en dåb, konfirmation, mindehøjtidlighed, møder eller et mindre foredrag. Salen har en kapacitet på ca. 50 siddende, ca. 35 siddende ved borde og ca.120 stående.
Læs mere

Mad til selskabet

Fortæl os dine ønsker for dit næste arrangement, så garanterer vi sammensætning af en lækker menu med lækre og friske råvarer. Det eneste du skal medbringe er gæsterne og det gode humør.

Ring til os for at få en snak med vores skønne personale, som vil sørge for at sammensætte den perfekte menu til lige netop jeres behov. 

Catering Restaurant Borgerforeningen Svendborg Teater

Selskabslokaler med overnatning

Hvis du er til til fest i Borgerforeningen Svendborg Teater, er der mulighed for at overnatte på det 4-stjernet Hotel Svendborg eller Danhostel Svendborg, som begge er beliggende indenfor en gåafstand på 2-7 minutter fra Borgerforeningen Svendborg Teater.

Begge overnatningsmuligheder er placeret lige i hjertet af Svendborgs bymidte. 

Aktiviteter i Svendborg

Leder i efter selskabslokaler til jeres arrangement, som også kan kombineres med et hyggeligt område med byliv, smuk natur og mulighed for adskillelige aktiviteter?
Så er Svendborg det helt rigtige sted. Se mere om hvad der sker i Svendborg af spændende events, oplevelser og aktiviter.

Forespørg på fest- og selskabslokaler

Parkering

Der er få parkeringspladser som tilhører Borgerforeningen Svendborg Teater, og det kan derfor ikke forventes at kunne parkere foran vores hovedbygning. Vi anbefaler derfor til gæster i personbiler at parkere på byens parkeringspladser. Her skal man dog være opmærksom på hvilke der er betalingspligtige.