Festlokaler i Svendborg

Vi skaber de bedste rammer for din fest

Borgerforeningen Svendborg Teater råder over helt fantastiske festlokaler beliggende på Fyn, der kan lejes til forskellige formål – lige fra firmafester, events, julefrokoster, reception til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum. 

Hold jeres arrangement i Svendborgs charmende bymidte, som både er moderne og har historiske rammer. Vi har fire smukke sale med kapacitet fra 10 til 550 personer, og vores restaurant Decibel har lækre menuer, der passer til enhver fest. Kom til BFST og hold en brag af en fest.

Book dit festlokale til 2024 med central beliggenhed i Svendborg, ved at forespørge på en dato på knappen nedenfor. 

Fødselsdag
Din fødselsdag skal da fejres! Vores selskabslokaler i Svendborg byder op til både ekstravagante fester og de mere intime.
Bryllup
Skab minder I aldrig glemmer fra Jeres særlige dag. Guldsalen er den perfekte lokation for et romantisk og intimt bryllup i Svendborg.
Reception og firmafest
Mangler du de helt rigtige lokaler til din reception på Fyn? Uanset om din reception er i firma eller privat regi, sørger vi for praktiske.
Konfirmation
Skab den perfekte fejring af konfirmanden i vores moderne og skønne festlokaler i Svendborg centrum, hvor vi sørger for en uforglemmelig dag. 
Julefrokost
Hos Borgerforeningen Svendborg Teater er der rig mulighed, for at afholde jeres årlige julefrokost med alt der hører sig til.
Barnedåb
Skal vi fejre dåben eller navngivningen af dit barn? Du kan trygt overlade det praktiske i vores hænder, så du i stedet kan fokusere på dit lille mirakel og dine gæster.

Selskabslokaler i Svendborg til alle lejligheder

Hos Borgerforeningen Svendborg Teater har vi flere selskabslokaler, som passer til enhver begivenhed og mærkedag. Vores dygtige og erfarne team, hjælper dig med alt lige fra teknisk udstyr, oppyntning og alt det andet, der er nødvendigt for at skabe de perfekte rammer.

Borgerforeningen Svendborg Teaters festlokaler er både topmoderne med et gennemført design, men også en historisk arkitektonisk perle i hjertet af Svendborg.

Restaurant Borgerforeningen Svendborg Teater

Se vores festlokaler Svendborg

Bliver du 10, 50 eller 200 gæster? Se hvilke muligheder de forskellige sale giver dig. Forkæl dine gæster til dit næste arrangement med fuld forplejning i smukke og unikke omgivelser
og et erfarent personale som står for det tekniske, så du ikke behøver.

Guldsalen

Guldsalen er Borgerforeningen Svendborg Teaters største sal. Med sit gennemførte design og smukke rammer er salen ideel til mange forskellige formål – lige fra firmafester, events, møder og konference til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum. Kapacitet op til 138 pers. siddende ved borde, ca. 280 siddende (stolerækker) og ca. 46 på balkon, samt ca. 550 stående.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN

Teatersalen

Teatersalen er måske Danmarks smukkeste teatersal, og som noget helt særligt har du mulighed for at kombinere din fest med oplevelsen af comedy eller andet arrangement der foregår i huset samtidig. Start jeres aften ud med drinks og giv dine gæster en fest de sent til glemme. Scenen i Teatersalen giver også mulighed for teambuilding og andre kombiløsninger. Kontakt os for at høre mere.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN TEATERSALEN

Black Box

Velegnet til lidt større møder, foredrag, teater, seminarer, mellemstore musik-arrangementer, samt mellemstore fester som eksempelvis et bryllup, en reception eller en større fødselsdag. Black Box har kapacitet på ca. 80 siddende ved borde, ca. 150 siddende (stolerækker), og ca. 150 stående.
Læs mere

Spejlsalen

Spejlsalen (91 m2), er velegnet til mindre arrangementer såsom en dåb, konfirmation, mindehøjtidlighed, møder eller et mindre foredrag. Salen har en kapacitet på ca. 50 siddende, ca. 35 siddende ved borde og ca.120 stående.
Læs mere

Mad til selskabet

Fortæl os dine ønsker for dit næste arrangement, så garanterer vi sammensætning af en lækker menu med lækre og friske råvarer. Det eneste du skal medbringe er gæsterne og det gode humør.

Ring til os for at få en snak med vores skønne personale, som vil sørge for at sammensætte den perfekte menu til lige netop jeres behov. 

kok sætter lidt grønt på et fad med kød
danhostel
hotel svendborg

Selskabslokaler med overnatning

Hvis du er til til fest i Borgerforeningen Svendborg Teater, er der mulighed for at overnatte på det 4-stjernet Hotel Svendborg eller Danhostel Svendborg, som begge er beliggende indenfor en gåafstand på 2-7 minutter fra Borgerforeningen Svendborg Teater.

Begge overnatningsmuligheder er placeret lige i hjertet af Svendborgs bymidte. 

Aktiviteter i Svendborg

Leder i efter selskabslokaler til jeres arrangement, som også kan kombineres med et hyggeligt område med byliv, smuk natur og mulighed for adskillelige aktiviteter?
Så er Svendborg det helt rigtige sted. Se mere om hvad der sker i Svendborg af spændende events, oplevelser og aktiviter.

personer smiler, snakker og står med drinks i hånden

Forespørg på fest- og selskabslokaler

Parkering

Der er få parkeringspladser som tilhører Borgerforeningen Svendborg Teater, og det kan derfor ikke forventes at kunne parkere foran vores hovedbygning. Vi anbefaler derfor til gæster i personbiler at parkere på byens parkeringspladser. Her skal man dog være opmærksom på hvilke der er betalingspligtige. 

Søg