Teatersalen

Lej Svendborg Teater

Teatersalen er måske Danmarks smukkeste teatersal. Teatret er tegnet af Emil Schwanenflügel og Th. Hoffmann og betragtes som en arkitektonisk perle og et lokalt fyrtårn.

Teatret er en velbevaret og typisk repræsentant for provinsielt teaterbyggeri fra slutningen af 1800-tallet. Salen har en kapacitet til 444 gæster, og publikum er fordelt på 3 niveauer.

Teatersalen rummer topmoderne lyd- og lysudstyr, og kulissetårnet rummer 28 træk. Teatersalen er udover koncerter og foredrag, meget velegnet til konferencer og større møder.

Som noget helt særligt er det muligt at leje teaterscenen til møder og fester med op til 60 gæster. Teaterscenen danner en helt unik ramme, der efterlader et blivende indtryk på deltagerne.

Hvornår er Teatersalen ledig?

Hvad koster det at leje Teatersalen?

Leje af Teatersalen kr. 17.500,- + moms inkl. teknisk support, piccoliner, rengøring.

Leje af Teaterscenen kr. 5,000,- + moms inkl. AV-udstyr.

Teknisk afvikling af arrangementer kan tilkøbes for kr. 4.500,- + moms.

Er I et firma eller en organisation der skal afholde en event, kan teatersalen også lejes på time basis, min 3 timer. Snak med personalet hos BFST og hør næremere. 

Er I en non-profit forening eller klub? Kontakt os for yderligere information og priser. 

teatersalen fra balkonen med stole og borde på scenen
kødstykker på et fad med grønt ovenpå

Catering

Skønne menuer og fuld forplejning

Fortæl os dine ønsker til dit næste arrangement i Teatersalen – så garanterer vi kvalitet på alle planer. Det eneste du skal medbringe, er dine gæster og godt humør.

Ring og få en snak med Daniel og Thomas.

Koncerter og events i Teatersalen

Teknisk information – lys, lyd og scene

Vi glæder os til at tage imod dig som kunstner og hele dit crew. Her får du information om forskellige ting, der vedrører vores spillested. Vi sætter en ære i at samarbejde med dig om at skabe den bedst mulige koncert, som er til glæde for os alle – og ikke mindst for publikum.

Borgerforeningen Svendborg Teater fungerer både som kulturhus og koncertsted. Vi huser koncerter lige fra små café-set up, over kammermusik-koncerter til koncerter med de store navne på den danske musikscene. De store koncerter afvikles normalt i enten Guldsalen eller Teatersalen.

Teatersalen Svendborg Teater

Forespørg på leje af sale

Personale

Husets personale til koncerter, foredrag og øvrige events

Ved de fleste koncerter i Teatersalen, har vi tilknyttet 2 afviklere.

Den ene står for teknikken og samarbejdet med jeres tekniske crew. Herunder er der X-antal medhjælpere til scene og teknik.

Den anden afvikler står for koordinering af alle de frivillige og kommunikation med tourmanager eller bandansvarlige vedr. tidsplan, spisetider etc. og er bindeled til øvrigt personale og køkken.

For alle vores ansatte og frivillige gælder det, at sikkerheden kommer først. Vi skal passe på os selv og hinanden, især når det gælder tunge løft og kørsel med kran. Vi beder om, at I respekterer dette og at den teknikansvarlige kan give instruktioner til det øvrige personale om sikkerhed.

Claus Bjerregaard

Daglig leder og afvikler
+45 28 19 18 22
claus@bfst.dk

Teknisk personale

Tekniker Ricko Hougaard
ricko@bfst.dk
+45 22 13 38 88

Øvrige lyd- og lysafviklere

Jacob Maribo
Oliver Kromann
Mikael Bundgaard
Mikkel Eriksen
M.fl.

Hovednummer +45 62 22 23 21

Tekniske specifikationer

AV-udstyr i Teatersalen

2 stk. Casio XJ-A240 16:10 LED 2500 ansilumen
2 stk. Rulle bord for projektor
2 stk. GV trefod lærred 172×172
1 stk. Liesegang 355AF dokument kamera 6.995
1 stk. Liesegang Portable 2500 type 664
1 stk. flipover
1 stk. whiteboard

Parkering for kunstnere og crew

Vi råder over et meget begrænset antal parkeringspladser til personbiler og det kan ikke forventes at der er plads på koncertdagen. Der er dog betalingspladser i umiddelbar nærhed af huset.

Lastbiler og bandbusser skal efter load in parkeres ca. 50 meter fra load in. Se billedet herunder.

Adresse: Teatergade 2 – 5700 Svendborg

Load in til Teatersalen – Ramsherred 4 – 5700 Svendborg.  

Omklædning og back stage

Koncerter og events

I får stillet to lokaler samt et fælles område til jeres rådighed. Området kan aflåses. Lokale 1 er med spisebord og med plads til 12 personer. I lokale 2 er der en hyggelig atmosfære med sofa, lænestol, spejl og mindre spisebord.

I fællesområdet er desuden flere sofaer. Der er wifi i hele området, og køleskab med drikkevarer som kan nydes imens I er på besøg her.

Der er flere toiletter knyttet til området og ét badeværelse med brus. I dette findes der også spejl og god belysning. Desuden er der også et badeværelse med brus på bagscenen.

Under hele jeres besøg her, er der én eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middagen osv.

Vi vil sætte pris på at have en opdateret rider fra jer i så god tid som muligt, så vi kan sørge for at jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil houselight blive tændt og publikum vil via alarmsystemet blive bedt om at forlade huset. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag. Alle ansatte og frivillige er uddannet i førstehjælp. Der findes desuden en hjertestarter ved hovedindgangen.

Til større koncerter med mange publikummer er der tilknyttet uddannede sikkerhedsvagter

Teatersalen

Vil du leje salen?

Ring på +45 62 22 23 21 alle hverdage kl. 10.00 – 15.00

bliv kontaktet

Borgerforeningen Svendborg Teater

Søg