Black Box

Lej Black Box til intimkoncerter, fester, teater, workshop og møder

Blackbox, som tidligere gik under navnet Teatersalen (138 m2), er velegnet til lidt større møder, foredrag, seminarer og mellemstore musikarrangementer samt mellemstore fester.

Salen er ligeledes optimal til teaterforestillinger med en kapacitet på ca. 80 siddende ved borde, 143 siddende (stolerækker) og 150 stående.

Hvornår er Black Box ledig?

Hvad koster det at leje Black Box?

Pris for leje af sal kr. 920,- + moms pr. time – minimum 3 timer.

Når du lejer lokaler i Borgerforeningen Svendborg Teater, kan der blive pålagt et extra gebyr vedr. opstilling af borde, stole, nedtagning og rengøring.

Hvis du en ekstern arrangør og sælger billetter til dit arrangement gælder andre priser og regler.  

Er I en non-profit forening, privat arrangement eller klub? Kontakt os for pris. 

stole på rækker i black box
hønsesalat med bacon i en skål

Catering

Skønne menuer og fuld forplejning

Fortæl os dine ønsker til dit næste arrangement i Black Box – så garanterer vi kvalitet på alle planer. Det eneste du skal medbringe, er dine gæster og godt humør.

Bordopstillinger i Black Box

Koncerter og events I Black Box

AV-udstyr i Black Box

2 stk. Casio XJ-A240 16:10 LED 2500 ansilumen
2 stk. Rulle bord for projektor
2 stk. GV trefod lærred 172×172
1 stk. Liesegang 355AF dokument kamera 6.995
1 stk. Liesegang Portable 2500 type 664
1 stk. flipover
1 stk. whiteboard

Forespørg på leje af sale

Personale

Husets personale til større koncerter, foredrag og øvrige events

Ved de fleste koncerter i Black Box, har vi tilknyttet 2 afviklere.

Den ene står for teknikken og samarbejdet med jeres tekniske crew. Herunder er der X-antal medhjælpere til scene og teknik.

Den anden afvikler står for koordinering af alle de frivillige og kommunikation med tourmanager eller bandansvarlige vedr. tidsplan, spisetider etc. og er bindeled til øvrigt personale og køkken.

For alle vores ansatte og frivillige gælder det, at sikkerheden kommer først. Vi skal passe på os selv og hinanden, især når det gælder tunge løft og kørsel med kran. Vi beder om, at I respekterer dette og at den teknikansvarlige kan give instruktioner til det øvrige personale om sikkerhed.

Claus Bjerregaard

Daglig leder og afvikler
+45 28 19 18 22
claus@bfst.dk

Teknisk personale

Tekniker Ricko Hougaard
ricko@bfst.dk
+45 22 13 38 88

Øvrige lyd- og lysafviklere

Jacob Maribo
Oliver Kromann
Mikael Bundgaard
Mikkel Eriksen
M.fl.

Hovednummer +45 62 22 23 21

Parkering for kunstnere og crew

Vi råder over et meget begrænset antal parkeringspladser til personbiler og det kan ikke forventes at der er plads på koncertdagen. Der er dog betalingspladser i umiddelbar nærhed af huset.

Lastbiler og bandbusser skal efter load in parkeres ca. 50 meter fra load in. Se billedet herunder.

Adresse: Ramsherred 4 – 5700 Svendborg

Load in til Black Box i Fruestræde 2 – 5700 Svendborg.  

Omklædning og back stage

Koncerter og events

I får stillet to lokaler samt et fælles område til jeres rådighed. Området kan aflåses. Lokale 1 er med spisebord og med plads til 12 personer. I lokale 2 er der en hyggelig atmosfære med sofa, lænestol, spejl og mindre spisebord.

I fællesområdet er desuden flere sofaer. Der er wifi i hele området, og køleskab med drikkevarer som kan nydes imens I er på besøg her.

Der er flere toiletter knyttet til området og ét badeværelse med brus. I dette findes der også spejl og god belysning. Desuden er der også et badeværelse med brus på bagscenen.

Under hele jeres besøg her, er der én eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middagen osv.

Vi vil sætte pris på at have en opdateret rider fra jer i så god tid som muligt, så vi kan sørge for at jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil houselight blive tændt og publikum vil via alarmsystemet blive bedt om at forlade huset. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag. Alle ansatte og frivillige er uddannet i førstehjælp. Der findes desuden en hjertestarter ved hovedindgangen.

Til større koncerter med mange publikummer er der tilknyttet uddannede sikkerhedsvagter

Black Box

Vil du leje salen?

Ring på +45 62 22 23 21 alle hverdage kl. 10.00 – 15.00

bliv kontaktet

Borgerforeningen Svendborg Teater

Søg