Borgerforeningen Svendborg Teater

Musik, teater og foredrag

Sæsonen byder på endnu en perlerække af spændende koncerter, foredrag, stand-up og teater. Alle billetter bliver løbende sat i salg.

Du kan købe billetter online til husets koncerter her på hjemmesiden, på ticketmaster.dk , nembillet.dk og sydfynsbilletten.dk.

Vi glæder os meget til at se dig i Borgerforeningen Svendborg Teater.

På gensyn
Claus Bjerregaard, Direktør

Klik og se masser af fotos fra tidligere koncerter, foredrag, stand-up og teaterforestillinger.

Restaurant og bar

Decibel Restaurant & Bar

Restauranten tager udgangspunkt i det internationale køkken med vægt på gode og friske råvarer. Du får en god oplevelse i skønne omgivelser med en personlig og venlig service.  

Baren og restauranten er også åben til arrangementerne.

A la carte Restaurant Borgerforeningen Svendborg Teater

Erhvervsklubben

Støt op og få masser af medlemsfordele

Som medlem af Borgerforeningens Erhvervsklub er du med til at støtte huset og dermed også kulturlivet i Svendborg. Endda med rigtig mange fine medlemsfordele. 

Vil du være medlem af Erhvervsklubben, har du mulighed for at vælge mellem fire forskellige medlemskategorier:

Basis, Plus, VIP, Partner, Eksklusiv Partner. 

Om os

Et kulturelt kraftcenter i hjertet af Svendborg

Borgerforeningen Svendborg Teater er et moderne kulturhus i historiske rammer. Et kulturelt kraftcenter for borgere, foreninger og virksomheder fra hele Sydfyn. 

Borgerforeningen er et åbent og imødekommende samlingssted for Svendborg Kommunes borgere, foreninger og erhvervsliv.

Borgerforeningen præsenterer arrangementer for alle aldersgrupper: børn, unge, voksne, ældre og familier. Med sine smukke fysiske rammer og tekniske faciliteter, har vi mulighed for at huse en bred vifte af arrangementer.

Borgerofreningen og Anne Hvides Gård
Svendborg Teater publikum

KULTUROPLEVELSER FOR ALLE

Leder du efter kulturoplevelser i Svendborg? Find den her hos os

I Borgerforeningen Svendborg Teater kan du vælge imellem en masse spændende kulturoplevelser: Vi afholder koncerter, stand-up, foredrag, teaterforestillinger med mere.

Få en oversigt over alle vores kulturoplevelser i 2022.

KONCERT- OG MUSIKOPLEVELSER

Borgerforeningen Svendborg Teater er dit lokale spillested i Svendborg

Vores koncertkalender favner hvert år forskellige musikgenre – både dem der kalder på et intimt og afdæmpet koncertrum og de helt store koncertbrag for 600 stående publikummer. Med vores smukke sale, kan vi skabe helt unikke rammer, tilpasset den enkelte koncert.

Er du på udkig efter en koncert i Svendborg? Så find musikken i hjertet af byen hos Borgerforeningen Svendborg Teater.

Lej en sal

Udlejning til events, møder, fest og konference

Borgerforeningen Svendborg Teater råder over helt fantastiske lokaler, der kan lejes til forskellige formål – lige fra firmafester, events, møder og konference til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum.

Vi har fire smukke sale med kapacitet fra 80 til 700 personer. Derudover råder vi over to mindre mødelokaler, samt et galleri.

Læs mere om de enkelte sale herunder:

Guldsalen

Med sit gennemførte design og smukke rammer er salen ideel til mange forskellige formål. Kapacitet: 140 - 170 pers. siddende ved borde, ca. 260 siddende (stolerækker) og ca. 60 på balkon, samt ca. 600 stående.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN

Teatersalen

Teatersalen er måske Danmarks smukkeste teatersal og rummer topmoderne lyd- og lysudstyr. Kulissetårnet rummer 28 træk. Teatersalen er udover koncerter og foredrag, meget velegnet til konferencer og større møder.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN TEATERSALEN

Black Box

Velegnet til lidt større møder, foredrag, teater, seminarer og mellemstore musik-arrangementer, samt mellemstore fester. Spejlsalen har kapacitet på ca. 80 siddende ved borde, ca. 150 siddende (stolerækker), og ca.250 stående.
Læs mere

Spejlsalen

Spejlsalen (91 m2), er velegnet til mindre arrangementer, møder, foredrag og seminarer. Bruges ofte til danse- og sangaftener. Salen har en kapacitet på ca. 50 siddende, ca. 35 siddende ved borde og ca.120 stående.
Læs mere

FAQ

Praktisk information

Få svar på de spørgsmål vi oftest bliver stillet hos Borgerforeningen Svendborg Teater.

Læs bl.a. mere om betingelser for billetkøb, overnatning i forbindelse med events, tilgængelighed for handicappede og gangbesværede, og alt det andet, du gerne vil have svar på som gæst i huset.

Ledelse og bestyrelse

Daglig drift og ledelse

Direktør
Claus Bjerregaard
+45 28 19 18 22
claus@bfst.dk

Bliv frivillig

Vil du være med til at præge et kulturhus i rivende udvikling?

Borgerforeningen Svendborg Teater er et nyt og moderne kulturhus i de historiske rammer af både den gamle Borgerforening og Svendborg Teater.

Vi står selv som arrangør for en lang række spændende arrangementer indenfor både musik og andre kulturområder.

Til arrangementerne benytter vi et fantastisk frivillig-team, som bestrider en lang række opgaver, f.eks. entre-vagter, balkon-vagter, garderobe-vagter og vagter til at servicerer kunsterne.

Svendborg Teaterforening

Fordelagtige abonnementsordninger

Svendborg Teaterforening sikrer, at der som minimum i løbet af en sæson vises 6 forestillinger på Svendborg Teater. Foreningen vælger blandt de forestillinger, som de danske turnéscener tilbyder.

Som medlem er det muligt at opnå ca. 30% rabat i forhold til løssalgsprisen på de enkelte forstillinger.

Svendborg Teaterforening logo
Svendborg Fritidsteater

Svendborg Fritidsteater

Et selvstændigt ProAm teater for alle

Svendborg FritidsTeater er et selvstændigt ProAm teater, der siden 1977 har lavet forestillinger efter engelsk pantomime-traditioner

Visionen er at nedbryder barrieren mellem professionelle og amatører, og her give amatører mulighed for at spille teater på et professionelt ambitionsniveau.

Borgerstrik

Første og sidste onsdag hver måned

Der er strikke- og hækleklub i Borgerforeningen den anden og sidste onsdag i hver måned kl. 19-21 – undtagen juli og december.

Borgerstrik er et offentligt arrangement for privatpersoner og alle er hjertelig velkomne. Mød op og vær med i et hyggeligt strikke- og hækle-fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med strikke- og hækletøjet.

Du kan købe kaffe, te og kage, og det gratis at deltage i Borgerstrik. Medbring dit eget hækle- og strikketøj, opskrifter eller andet, som du har lyst til at dele.

Borgerstrik Svendborg
Svendborg og Omegns Frimærkeklub

Frimærker

Svendborg og Omegns Frimærkeklub

Formand Carl Erik Bentzen
Strandhuse 80 – 5700 Svendborg
carlerikbentzen@hotmail.com
+45 30 49 03 66

Faste lejere

Logo Morbror Tages Tangosalon

Argentisk tango

Morbror Tages Tangosalon er en kreds af tango entusiaster, der gerne vil udbrede den argentinske tango i det sydfynske.

Tangosalonen er også et “klubhus” for alle, nybegyndere som hardcore dansere, der har lyst til at danse argentinsk tango i rare omgivelser og i et socialt og hjertevarmt miljø.

Morbror Tages Tangosalon er på torsdage i ulige uger fra kl 19:15 til 22:00 i Spejlsalen. Altid med fokus på dans, det sociale og med DJ. Musikstilen varierer alt efter DJ, men der bliver ofte spillet varieret musik.

www.tangosydfyn.dk →
www.facebook.com →

Logo Ældresagen

Ældre Sagen lokalt

Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold.

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.

Tirsdage og torsdage kl. 10-11

Ældre Sagen Svendborg-Gudme
Teatergade 3, kælderen tv.
5700 Svenborg

Formand: Karen Pedersen
E-mail: karenp@kabelmail.dk
Telefon: +45 62 21 02 29

Besøg hjemmesiden →

Logo B&U Teatret

B&U Teatret

På B&U Teatret er alle teaterbørn og -unge med til at udvikle foreningen, skridte scenen af og forme indholdet. I vores verden dyrkes teatret med kærlighed, omsorg, ros og udvikling af gode venskaber.

Samtidig prioriterer vi teater som fag højt, og har kvalificerede undervisere på alle niveauer.

Vi håber, du finder hvad du søger her på B&U Teatrets hjemmeside og bliver inspireret til selv at gå på opdagelse i teatrets store og magiske verden. Du er altid velkommen til at kontakte teatret og lave en aftale for en prøvetime på ét af vores mange teaterhold.

B&U Teatrets hjemmeside →

Ansøg om at blive frivillig

Borgerforeningen Svendborg Teater

Svendborg og Omegns Frimærkeklub

Aktiviteter 2021

På grund af Corona, er aktiviteterne i foråret 2021 sat i bero.