Møde- og konference

Mødelokaler i Svendborg til enhver størrelse

Borgerforeningen Svendborg Teater råder over et moderne kulturhus i historiske rammer, som kan benyttes som et samlingspunkt for dit møde, konference, seminar eller foredrag.

Vi sørger for alt praktiske, så I kan koncentrere jer om indholdet af jeres møde eller konference.

Vi garanterer at I er i trygge hænder fra start til slut, da vi har kapaciteten og kompetencerne til at udvikle jeres arrangement.

Vi har fire smukke sale med kapacitet fra 10 til 550 personer. Ønskes hele huset i brug på samme tid kan vi nemt have 800 gæster.   Derudover har vi to mindre mødelokaler, samt et galleri.

Kombiner møde- og konference med gastronomi

Når man deltager i et møde eller en konference, er pauser hvor man bliver fyldt med ny energi vigtigt. Vi sørger derfor for at give den gode madoplevelse der er rig på velsmag og kvalitet.

Hvis I har særlige behov eller ønsker for menuen, står vi klar til at skræddersy det der passer bedst til jer og jeres gæster.

stort buffet bord foran baren i Borgerforeningen Svendborg Teater
erhvervsklub

Kombiner møde og konference med en oplevelse i huset

Borgerforeningen Svendborg Teater er et kulturhus med mange spændende og forskellige arrangementer som hele tiden bliver afholdt. I vil kunne finde kulturoplevelser i huset ligefra koncerter og musikoplevelser til foredrag, teaterforestillinger, stand-up comedy og forskellige shows. 

Kombiner jeres møde eller konference med et arrangement i huset, og få en skøn oplevelse mere med hjem.

Mødelokaler i hyggelige rammer

Bliver du 50, 100 eller 200 gæster? Se hvilke muligheder de forskellige sale giver dig. 

Guldsalen

Med sit gennemførte design og smukke rammer er salen ideel til konferencer og større møder. Kapacitet op til 138 pers. siddende ved borde, ca. 280 siddende (stolerækker) og ca. 46 på balkon, samt ca. 550 stående.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN

Teatersalen

Teatersalen er måske Danmarks smukkeste teatersal og rummer topmoderne lyd- og lysudstyr. Teatersalen er udover koncerter og foredrag, meget velegnet til konferencer og større møder. Salen har plads til gæster, og publikum fordelt på 3 niveauer.
Læs mere
GULDSALEN SPEJLSALEN TEATERSALEN

Black Box

Blackbox (138 m2), er velegnet til lidt større møder, konferencer, foredrag, seminarer og mellemstore musikarrangementer samt mellemstore fester. Salen har en kapacitet på ca. 80 siddende ved borde, 150 siddende (stolerækker) og 150 stående.
Læs mere

Spejlsalen

Spejlsalen (91 m2), er velegnet til mindre arrangementer, møder, foredrag og seminarer. Salen har en kapacitet på ca. 50 siddende, ca. 35 siddende ved borde og ca.120 stående.
Læs mere

Priser på mødelokaler Svendborg

Lad vores historiske mødelokaler i hjertet af Svendborg, danne rammerne om jeres næste møde.

Vi har sammensat tre forskellige mødepakker, der passer til forskellige typer behov.

Vi skræddersyr naturligvis også mødepakker til lige netop jeres behov.

Mødepakke 1: Halv dag uden frokost, 300 kr. pr. person.

Mødepakke 2: Halv dag med frokost, 490 kr. pr. person.

Mødepakke 3: Hel dag med frokost, 550 kr. pr. person.

Se udvidet beskrivelser af mødepakkerne via knappen nedenfor.

Aktiviteter i Svendborg

Skal I eksempelvis afholde en konference eller et møde i din virksomhed, og leder I efter et hyggeligt område med byliv, smuk natur og mulighed for adskillelige aktiviteter og teambuilding?
– Så er Svendborg det helt rigtige sted. 

Se mere om hvad der sker i Svendborg af spændende events, oplevelser og aktiviter her. Kontakt os høre mere om de forskellige muligheder for teambuilding og aktiviter, som vi kan hjælpe med at arrangere. 

Konferencelokaler med overnatning

Det er altid vigtigt at være veludhvilet, og især hvis man skal deltage i møder og konferencer, hvor man gerne skulle kunne være klar til at modtage en masse ny information. Der er mulighed for at overnatte på det 4-stjernet Hotel Svendborg eller Danhostel Svendborg, som begge er beliggende indenfor en gåafstand på 2-7 minutter fra Borgerforeningen Svendborg Teater. Begge overnatningsmuligheder er placeret lige i hjertet af Svendborgs bymidte. 

Teknisk information

Vi har styr på det tekniske, så du ikke behøver. Vi vil altid have en som står for teknikken, og hjælper til undervejs hvis scenerne eksempelvis skal benyttes. Vi sørger derfor også for at der er tjek på lys og lyd. Alle vores lokaler er udstyret med moderne IT løsninger, som gør at du har muligheden for at benytte head-set-mikrofon, en håndholdt mikrofon, projektor, automatisk lærred og lys til dit arrangement. 

stoleopsætning i guldsalen til fest

Forespørg på møde- og konferencelokaler i Svendborg

Parkering

Der er få parkeringspladser som tilhører Borgerforeningen Svendborg Teater, og det kan derfor ikke forventes at kunne parkere foran vores hovedbygning. Vi anbefaler derfor til gæster i personbiler at parkere på byens parkeringspladser.

Her skal man dog være opmærksom på hvilke der er betalingspligtige. Det skal dog også nævnes, at Borgerforeningen Svendborg Teater er beliggende 4 minutters gåtur fra banegården i Svendborg.

Søg