30. oktober 2024
Bøvl – Nils Villemoes på slap line
30. oktober 2024
Bøvl – Nils Villemoes på slap line
Teatersalen
onsdag
den 30. oktober 2024
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 374 kr
Pris 299 kr

Info

Ledsager, kørestolsplads kan købes hos TIKKO kontakt@tikko.dk eller på tlf. 88 77 57 70 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

TIKKO
Om Bøvl – Nils Villemoes på slap line
I mere end et årti har Nils Villemoes udfordret og inspireret over 60.000 gæster landet over med sit ikoniske show om ledelse. Nu lægger Nils Villemoes Tikko-mikrofonen på hylden, og det hele kulminerer, når han i løbet af 2024 drager rundt i hele landet med The Final Shows!

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle – uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

En tour de force på en stand-up-agtig aften 

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor –  for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!
Om Nils Villemoes

Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg