17. januar 2025
GEORGE MICHAEL XPERIENCE
17. januar 2025
GEORGE MICHAEL XPERIENCE
Guldsalen
fredag
den 17. januar 2025
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 325 kr

Info

Kørestol og ledsager plads kan købes hos LiveOplev på info@liveoplev.dk

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

LiveOplev
Om GEORGE MICHAEL XPERIENCE
Glæd dig til at opleve GEORGE MICHAEL XPERIENCE levere den ultimative live hyldest til den legendariske George Michael.
Med en passion for George Michaels musik og en dyb respekt for hans arv, vil GEORGE MICHAEL XPERIENCE give dig en uforglemmelig koncertoplevelse. Med en blanding af de største hits fra Wham samt Georges enorme solo repertoire, tages publikum på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere. Repertoiret spænder fra George Michaels største hits som ”Faith”, ”Careless Whisper” og ”Freedom! ’90” til mindre kendte sange og B-sider.
Også George Michaels Wham! hits bringes tilbage til livet, med sange som ”Wake Me Up Before You Go-Go” og ”Club Tropicana”

GEORGE MICHAEL XPERIENCE består af en række talentfulde og professionelle musikere, der har spillet sammen i mange år og har udviklet en særlig kemi på scenen. Vokalist Martin Grønbek har stemmen og stilen til at bringe George Michaels musikalske stil og følelse til publikum, og der skabes en autentisk og mindeværdig oplevelse, der hylder George Michaels musik og hans betydning for musikverdenen.
Bandet er stolte af at repræsentere George Michaels musik, og håber at se dig til den næste koncert, hvor du vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme – velkommen til ”GEORGE MICHAEL XPERIENCE”

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg