7. maj 2024
Hærdet – Rene Dahl Andersen
7. maj 2024
Hærdet – Rene Dahl Andersen
Teatersalen
tirsdag
den 7. maj 2024
Døre kl. 18.00
Showstart kl. 19.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 349 kr

Info

Bemandede garderober 20kr
Kørestolsplads kan købes hos TIKKO kontakt@tikko.dk eller på tlf. 88 77 57 70 

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Tikko
Om Hærdet – Rene Dahl Andersen

Et livsfarligt arbejde
Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. René Dahl Andersen har arbejdet i et hårdt miljø blandt kriminelle, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem på kant med både retsplejelov og straffeloven. Og arbejdet har flere gange kunnet koste ham livet.

Det er fortællinger om livet som betjent i uropatruljen, hvor moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente. Mere end 12 års tjeneste som narkobetjent samt mere end 6 år som undercover-agent for både den danske og for udenlandske efterretningstjenester satte sine spor hos René Dahl Andersen.


Et råt og ærligt true crime-foredrag
René har ”arbejdet sammen” med nogle af de mest hardcore kriminelle og levet et farligt liv. Det er der kommet et råt, ærligt og skræmmende foredrag ud af, der viser både alt det gode i mennesket, og hvad mennesker kan være i stand til.


Om René Dahl Andersen
Tidligere betjent og undercover-agent og manden bag bestseller-bogen ”Hærdet”. Lige nu er han aktuel med podcasten ‘Narkobetjenten og den kriminelle underverden’.

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg