2. maj 2024
Love Shop
2. maj 2024
Love Shop
Guldsalen
torsdag
den 2. maj 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Stå pladser
Siddepladser på balkonen
1 x 75 min

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Love Shop
Med seks udsolgte shows på Hotel Cecil og et Store VEGA i salg annoncerer Love Shop nu flere koncerter. 
I foråret tager bandet på en tour, der bringer dem rundt i hele landet. Koncerten følger op på det kommende album BLUES EUROPA, der udkommer den 13. oktober. Deres 14. album! 
Bandet har allerede udsendt singlerne ”Studentervognen Kører” og ”Synd Og Skam” – begge sange, der er at finde på den kommende udgivelse. 

Da Love Shop tidligere på året annoncerede, at de ville spille seks koncerter på Hotel Cecil i efteråret 2023 gik der kun et par timer før der kunne meldes udsolgt til de første to koncerter. Kort tid efter kunne der meldes udsolgt til alle seks koncerter.

”Det er nok en mere åbent reflekterende plade fra min side. En samling sange om, hvad der var, hvad det hele er blevet til, og hvad der skal ske. Fik jeg nok ud af det hele? Og hvor blev den ro af, som jeg voksede op med? Livets gang og altings fart vikler sig ind i musikken, og der er noget smukt kaotisk over, hvordan verden kværner og pumper. Så det er samtidig et album om det moderne liv, hvordan tilværelsen midt i denne konstante følelse af turbulens, har en masse valg og muligheder,” fortæller Jens Unmack. 

Albummet udkommer d. 13. oktober efterfulgt af LS Nights – seks udsolgte Love Shop-koncerter i træk på Hotel Cecil. 

Kom og oplev de klassiske ’En Nat Bliver Det Sommer’ og ’Drømmenes København’ flytter i ‘Leve Er At Dø Med Stil’, love goes on forever og mange flere

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg