1. maj 2024
Mads Grundahl
1. maj 2024
Mads Grundahl
Guldsalen
onsdag
den 1. maj 2024
Døre kl. 17.30
Showstart kl. 18.30

Entré ekskl. gebyr

Pris 75 kr

Info

Varighed: Ca. halvanden time
Siddende pladser

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Click Svendborg
Om Mads Grundahl
Tag med på en uforglemmelig rejse gennem de forunderlige landskaber i Østafrika, Centralasien og Mellemøsten, hvor hver destination er fyldt med historie, kultur og en smule eventyr. Mads Grundahl, en erfaren rejsende og fortæller, inviterer dig til en magisk aften, hvor vi sammen skal udforske verden på en anderledes måde.

Fra at omgive sig med hyæner dybt inde i Østafrika til at krydse Centralasien & Afghanistan i en slidt Toyota, vil Mads tage os med på en rejse gennem landskaber, der både udfordrer og forundrer. Vi vil dykke ned i Afghanistan efter Taliban’s magtovertagelse og udforske Mellemøstens pulserende kulturer i lande som Syrien, Palæstina og Jordan. Vi vil se disse lande fra en ny vinkel, langt væk fra de skræmmende nyhedsoverskrifter.

Mads’ rejseforedrag er ikke kun en mulighed for at drømme sig væk til fjerne destinationer, det er også en chance for at åbne vores øjne for det, der virkelig forener os som mennesker.
Som Mads altid siger: ”Der er mere, der samler os end adskiller os. Din hånd har fem fingre, ligesom min.”
 Lad os sammen opdage de universelle bånd, der forbinder os på tværs af grænser og kulturer.

Hør også om Mads’ personlige rejse fra at være udstyret med blot en mobiltelefon til at bruge avanceret Sony-kameraudstyr. Opdag, hvordan dette skift har hævet hans foto og video materiale til helt nye højder, og få indblik i den teknologiske udvikling, der har formet hans rejseoplevelser og historiefortælling.

Gør dig klar til at blive fortryllet, inspireret og underholdt på denne spændende aften i selskab med Mads Grundahl og hans rejsefortællinger.
Eventyret venter lige rundt om hjørnet – er du klar til at tage med?

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg