4. oktober 2024
Mads Langer
4. oktober 2024
Mads Langer
Guldsalen
fredag
den 4. oktober 2024
Døre kl. 20.00
Showstart kl. 21.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 325 kr

Info

Bemandede garderobe – 20 kr
Kørestolsplads og ledsager kan købes hos 6222 2321

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Mads Langer
Mads Langer udgiver ”Lejlighed På 5. Sal”, som første udspil fra hans kommende dansksprogede album. 

Efter en kortere pause vender Mads Langer tilbage med ny musik på dansk.? “Lejlighed På 5. Sal” er første spadestik til hans første dansksprogede album nogensinde. Albummet udkommer i efteråret 2024, sammen med en stor danmarksturné. 

Mads Langer forklarer, at han efter mange år i rampelyset havde brug for at trække stikket, tage alle de mange store oplevelser igennem hans karriere ind, og på samme tid øve sig på at leve et liv, der ikke hele tiden er i overhalingsbanen. 

“Det bedste der nogensinde er sket for mig, er at blive far, men det er også et endegyldigt farvel til det frie ungdomsliv, hvor man kan gøre, hvad man vil. Og det føles godt, fordi min datter har vist mig, at det er i hverdagens små øjeblikke, at nøglen til indre ro findes for mig.? Samtidig er det også blevet meget klart for mig, at det er i Danmark, jeg hører til, og at det er i Danmark jeg vil være sammen med min datter.”, uddyber Mads. 

Til oktober drager Mads Langer ud på en stor turné rundt i 24 danske byer. I begyndelsen af sin karriere blev han beskrevet som en moderne troubadour, og det løber i hans blod at være ude at fortælle sine historier ansigt til ansigt med sit publikum. Dermed har det også været meget specielt for sangeren at være væk fra scenerne de seneste år. 

?“Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at komme tilbage, med de mest personlige sange, jeg har skrevet i hele min karriere. Jeg kommer udelukkende til at spille danske sange. Alting kommer tættere på, når det er på dansk, og jeg glæder mig til at møde mit publikum, med sange der står mit hjerte meget nært, når jeg drager ud igen”, fortæller Mads Langer. 

Overskriften for koncerterne er at samles om sange, der fortæller historier fra det virkelige liv. Det er uden filter, i et hudløst ærligt, intimt og musikalsk rum. 

Aftenens koncertsponsor er: BORCH Advokater

Præsenteres af

BORCH Advokater

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg