15. november 2024
Rikke Thomsen
15. november 2024
Rikke Thomsen
Guldsalen
fredag
den 15. november 2024
Døre kl. 19.00
Showstart kl. 20.00

Entré ekskl. gebyr

Pris 250 kr

Info

Kørestolsplads kan købes på 62222321

Koncertmenu

Nyd en lækker middag i husets restaurant inden showstart

Arrangør

Borgerforeningen Svb. Teater
Om Rikke Thomsen
Med 2021 udgivelsen ”OPLAND” fik Rikke Thomsen startet en hel bevægelse i det sønderjyske. Enbevægelse, som sikkert og roligt har sat sig som ringe i vandet, som et melankolsk sønderjysk ekkofra Gedser til Skagen, fra Esbjerg til København. Med sit episke og lyriske udgangspunkt, i landsbyen Blans i Sønderjylland, udfoldede Rikke Thomsenpå ”OPLAND” en verden af 80’er nostalgisk realisme, afmagt og savn for os.

Altid med respekt foremnet, og for sig selv som hovedperson. Alle som har hørt sangene fra det fremragende 1. album, erbetagede af historierne i ”Vausen”, ”Ballebrovej nr. 2” og”Hunge Hjerte”.Stemningen er fortættet og dialekten uomtvistelig, og alligevel bliver man som tilskuer draget ind iRikke Thomsens univers med et smil på læben og en selvfølgelighed, som er påfaldende.

Rikkes univers er yderst nærværende og ærligt, og man er, som tilskuer til koncerterne eller lytter afmusikken, ikke i tvivl om oprigtigheden bag ordene. I efteråret 2023 udkom Rikke Thomsens nye album”Makværk”, hvor der er skruet gevaldigt opfor intensiteten hele vejen rundt. Der bliver simpelthen gået betydeligt hårdere til stålet musikalsk og tekstmæssigt.

Nogle gange er det som om hun har mest lyst til at brænde hele lortetned.”Makværk”blev ugensalbum på både P4 og P5, og er blevet taget rigtigt godt imod af både radio,presse og publikum. Albummet gik direkte ind som nummer 2 på den fysiske hitliste, lige over RollingStones.

I forlængelse afudgivelsenaf ”Makværk”starterRikke Thomsensin albumtour 2024 ud med at spille 5 eksklusive koncerter i foråret 2024. I efteråret 2024 fortsætter Rikke Thomsen og bandet ud på 2.del af den landsdækkende tour, som breder ”Makværk” ud i hele kongeriget..

Overnatning

Overnat i hjertet af Svendborg efter showet

Søg